انواع تجهیزات صنعتی | صنعت پلاس

پمپ اسکرو (پمپ پیچی)

آیا تا به حال به دنبال راهکاری ساده و کارآمد برای انتقال سیالات غلیظ در صنایع مختلف بوده‌اید؟ آیا به دنبال پمپی هستید که قادر به انتقال مواد با دانسیته بالا و حتی ذرات جامد باشد؟ اگر پاسخ شما مثبت است، پمپ اسکرو می‌تواند پاسخی مناسب برای نیازهایتان باشد.

یکی از فناوری‌های پیشرفته در زمینه انتقال مایعات،پمپ اسکرو است که به دلیل ساختار منحصر به فرد و عملکرد قابل اعتماد خود، به طور گسترده در صنایع گوناگون مورد استفاده قرار می‌گیرد. این پمپ صنعتی، به کمک یک میله مرکزی و پیچ‌های متحرک، مایعات را به صورت پیوسته و بدون نیاز به واحدهای جداگانه به سادگی انتقال می‌دهد.

یکی از ویژگی‌های برجسته پمپ اسکرو، قابلیت انتقال مواد با دانسیته بالا است. این امر بدان معنا است که می‌تواند مایعاتی با غلظت بالا، مانند پاستا، کرم و حتی مواد شیمیایی را به راحتی انتقال دهد. همچنین، پمپ اسکرو قادر به انتقال موادی با ذرات جامد نیز هست. اتفاق جذابی که در بسیاری از صنایع مانند صنایع غذایی و شیمیایی بسیار حائز اهمیت می­باشد.

در این مقاله، به بررسی عمیق‌تر ساختار و عملکرد پمپ اسکرو، مزایا و معایب استفاده از آن، کاربردهای این محصول جذاب در صنایع مختلف، نکات فنی و تحقیقات جدید صورت گرفته در این زمینه خواهیم پرداخت.

پمپ اسکرو (SCREW) چیست ؟

تصویر

نام محصول

قیمت

پمپ اسکرو تک مرحله

پمپ اسکرو چند مرحله

پمپ اسکرو هیدرولیک

قطعات پمپ اسکرو (SCREW)

اجزا و قطعات پمپ اسکرو

اطلاع از ساختار داخلی پمپ ها یک مزیت بوده و به اپراتور این توانایی را می دهد که به بهترین حالت ممکن از پمپ مورد نظر استفاده کند. پمپ اسکرو یه پمپ جابه جایی مثبت روتاری بوده که شناخت کامل آن پیچیده نیست. آگاهی از ساختمان پمپ ها در خصوص نحوه راه اندازی و نگهداری پمپ به اپراتور و واحد فنی کمک بسزایی می کند. در تصویر زیر ساختار داخلی پمپ پیچی یا مولتی اسکرو را مشاهده می فرمائید.

  1. چرخ دنده های زمان بندی
  2. یاتاقان
  3. آب بند (مکانیکال سیل)
  4. روتور (اسکرو)
  5. روتور
  6. آب بند (سیل)
  7. هوزینگ
  8. بدنه (کیسینگ)
  9. یاتاقان های جلویی
  10. شفت (محور محرک)

چرخ دنده زمان بندی پمپ اسکرو

چرخ دنده های حلزونی پمپ اسکرو زمانی بندی گشتاور مورد نیاز را با کاهش نویز و لرزش به روتور منتقل می کنند. روتورها با یکدیگر در تماس نمی باشند ولی سطح چرخ دنده های زمان بندی با هم در تماس است.

یاتاقان در پمپ پیچی SCREW

یاتاقان های بارهای شعاعی و محوری پمپ اسکرو را که در اثر گردش روتور و چرخ دنده های به وجود می آید را کنترل می کند.

آب بند پمپ اسکرو

یکی از اصلی ترین قطعات در پمپ ها، آب بند می باشد. مکانیکال سیل از نشتی سیال جلوگیری کرده و عایقی برای سایر قسمت های پمپ در برابر سیال می باشد.

روتور در پمپ اسکرو

روتور یه قطعه مکانیکی از پمپ اسکرو می باشد. در پمپ های مولتی اسکرو از دو روتور استفاده می شود که به روتور نری و مادگی معروف می باشند. این قطعات دوار با اختلاف ناچیزی درون هم چفت شده با چرخش خلاف جهت یکدیگر سبب ایجاد خلاء می شود. این خلاء نسبی سبب مکش سیال به درون محفظه پمپ شده و با پیروی از الگوی حرکت روتورها سیال در مسیر روتورها شروع به گردش می کند و به سمت دهانه خروجی پمپ هدایت می شود.

محفظه داخلی پمپ اسکرو

به قسمتی از پمپ اسکرو گفته می شود که روتور درون آن قرار گرفته و به طور مستقیم با سیال در ارتباط می باشد. این محیط توسط آب بندها در ابتدا و انتهای خود محصور شده است.

محفظه خارجی پمپ اسکرو

پوسته یا بدنه خارجی پمپ بخش کلی و ظاهری پمپ را تشکیل می دهد. این قسمت از پمپ اسکرو با اتمسفر محیطی که پمپ در آن محل قرار می گیرد در تماس می باشد و هیچ گونه ارتباطی با خود سیال ندارد.

شفت یا محور محرک پمپ اسکرو 

قطعه دواری است که وظیفه انتقال نیروی محرکه از منبع تولید توان مانند الکتروموتور به پمپ اسکرو را بر عهده دارد.

عملکرد پمپ اسکرو

همانطور که بیان شد، پمپ اسکرو یکی از انواع پمپ‌ صنعتی است که برای انتقال و جابجایی سیالات ویسکوزیته استفاده می‌شود. این نوع پمپ به صورت یک واحد تکنولوژیکی عمل نموده و اجزای اصلی آن شامل محفظه، روتورها، آب بند و یاتاقان ها می­ باشد.

در پمپ های پیچی یا مولتی اسکرو روتور داخل محفظه قرار داشته و با چرخش آن، سیال را به سمت خروجی پمپ منتقل می‌کند. برای درک بهتر از عملکرد پمپ های اسکرو لازم است که با ساختار داخلی این پمپ ها آشنا بشویم. در بخش بعدی به طور کامل در خصوص ساختار داخلی انواع پمپ های پیچی توضیح داده ایم.

مکانیزم نحوه عملکرد پمپ اسکرو

مکانیزم عملکرد پمپ اسکرو

مکانیزم عملکرد پمپ اسکرو به صورت زیر است:

ورود مایع: ابتدا مایع وارد محفظه پمپ می‌شود. این مواد می‌تواند سیالی مانند نفت، مازوت، قیر، واسکازیل یا روغن های غلیظ باشد.

چرخش روتور: پس از ورود مایع به محفظه، روتور درون آن شروع به چرخش می‌کند. این چرخش باعث جابجایی سیال به سمت خروجی پمپ اسکرو می‌شود.

ایجاد فشار: در هنگام چرخش پیچ، مایع به سمت خروجی پمپ اسکرو حرکت کرده و فشار مورد نیاز درون پمپ ایجاد می‌شود. این فشار سبب جابجایی مایع به سمت محفظه خروجی می­گردد.

خروج مایع: در نهایت، مایع از محفظه خروجی پمپ اسکرو خارج شده و می‌تواند برای اجرای اهداف مورد نظر، به سمت یک خط لوله یا یک سیستم دیگر جابجا شود.

کاربرد پمپ های غلیظ کش در صنایع

کاربرد پمپ اسکرو

کاربردهای پمپ اسکرو در صنایع مختلف بسیار گسترده است. برخی از مهم­ترین آن­ها عبارتند از:

کاربرد پمپ اسکرو در صنایع غذایی

پمپ­های اسکرو در صنایع مرتبط با تولید مواد غذایی و برای انتقال مواد خمیری و غلیظ مانند انواع پوره­ها، سس­ها، کرم­ها و مواد ترشیجات استفاده می­شوند.

کاربرد پمپ اسکرو در صنایع شیمیایی

این پمپ­ها در صنایع شیمیایی نیز به طور گسترده و برای انتقال موادی چون پلیمرها، رنگ­ها، رزین­ها و انواع محلول­های شیمیایی مورد استفاده قرار می­گیرند.

کاربرد پمپ اسکرو در صنایع نفت و گاز

پمپ­های پیچی در صنعت نفت و گاز جهت انتقال مواد مختلف مانند نفت خام، گاز طبیعی و سایر اقسام مواد شیمیایی کاربردهای وسیعی دارند. علاوه بر موارد ذکر شده، امروزه در صنایع و کسب و کارهای گوناگون دیگری نیز از انواع پمپ­های اسکرو همچنین پمپ Sea Land استفاده می­شود.

از جمله در صنعت آب و فاضلاب برای انتقال مواد خمیری، لجن فعال، لجن ته‌نشین و فاضلاب، در صنعت کاغذسازی جهت جابجایی چیپس­ های چوبی، مواد خمیری و انواع مواد نیمه مایع، صنعت داروسازی در راستای انتقال مواد مختلفی همچون انواع محلول­های دارویی، امولسیون­ ها و سوسپانسیون­ ها و همچنین در صنایع مرتبط با حوزه ساختمان­ سازی و معماری برای انتقال مواد ساختمانی مانند سیمان، بتن و همینطور به عنوان پمپ انتقال قیر جهت اجرای عملیات­ های عایق­کاری.

به طور کلی، این گونه محصولات به دلیل قابلیت جابجایی مواد خمیری و همچنین پمپ سیالات غلیظ و سفت، در صنایع مختلف بسیار مورد استفاده قرار می­گیرند و نقش مهمی در انتقال مواد با ویژگی­های خاص ایفا می­کنند.

خرید پمپ اسکرو

کاربرد پمپ اسکرو در صنعت دارو سازی

استفاده از پمپ اسکرو در صنعت دارو سازی، با امکانات و اجزای پیشرفته خود، به ویژه در کاربرد های حساس این صنعت، مزایا و چالش های خاص خود را دارد.

از جمله عناصر اصلی در عملکرد بهینه این دستگاه در صنعت دارو سازی،اجزای پمپ اسکرو می باشند. با استفاده از تکنولوژی پیشرفته، این اجزا با دقت و کارایی بالا، انتقال مواد دارویی را به حداکثر سادگی و دقت ممکن انجام می دهند.

در صنعت دارو سازی،کاربرد پمپ اسکرو از تولید تا انتقال دقیق و کنترل شده مواد اولیه به عنوان یک فاکتور مهم برای تضمین کیفیت نهایی محصولات دارویی مطرح می شود. این کاربرد اساسی پمپ اسکرو در این صنعت نقش اساسی در ارتقاء استاندارد های تولید دارو ها دارد.

یکی از اهم موضوعات در استفاده از این تجهیزات،قیمت پمپ اسکرو است. لیست قیمت پمپ اسکرو معین کننده انتخاب مطلوب و مقرون به صرفه در صنعت دارو سازی است. به دلیل نیاز به دقت و کارایی بالا در این حوزه، قیمت پمپ اسکرو باید با کیفیت ارتباط داشته باشد.

هر چند مزایای بسیاری در استفاده از پمپ اسکرو در صنعت دارو سازی وجود دارد، اما باید به معایب آن نیز توجه کرد تا استفاده بهینه از این تجهیزات صورت گیرد. معایب پمپ اسکرو ممکن است به عنوان چالش های مدیریتی در این صنعت مطرح شود.

انواع پمپ اسکرو (SCREW)

برای قابلیت انتقال مایعات با ویسکوزیته بالا و حتی ذرات جامد، پمپ‌ اسکرو (SCREW) در انواع گوناگونی تولید می­ شوند. در ادامه، برخی از پرکاربردترین آن­ها را معرفی می­ کنیم. اما اگر در خصوص شناخت کامل تر پمپ های SCREW نیاز به مشاوره دارید، با کارشناسان فنی صنعت پلاس در ارتباط باشید.

پمپ اسکرو استاندارد

این نوع پمپ اسکرو دارای یک پیچ بلند و متحرک است که با چرخش میله مرکزی، مایع را به جلو حرکت می‌دهد. این محصول برای انتقال مایعات با دانسیته متوسط بسیار مناسب می­باشد. پمپ پیچی استاندارد به دلیل ساختار ساده خود، یکی از پمپ‌های محبوب در صنعت به شمار آمده و امروزه در بسیاری از صنایع و کسب و کارها مورد استفاده قرار می­گیرد.

پمپ اسکرو تک مرحله

در واقع پمپ اسکرو یک نوع پمپ هیدرولیک می باشذ که دارای یک روتور بلند و متحرک بوده و تنها در یک مرحله مایع مورد نظر را انتقال می‌دهد. این مدل پمپ در انتقال مایعات با دانسیته بالا و حتی ذرات جامد نیز عملکرد مطلوبی دارد. پمپ اسکرو تک مرحله ای گاها با نام پمپ توربو نیز شناخته می شوند.

خرید پمپ اسکرو تک مرحله ای (هیدرولیکی)

پمپ اسکرو چند مرحله

در ساختار داخلی پمپ اسکرو چند مرحله ­ای دو تا پنچ روتور وجود دارد که به صورت سری در محفظه­ های متعدد قرار گرفته­ اند و همانطور که از نام این محصول پیداست، در چندین مرحله مایع را انتقال می‌دهد. مکانیزم عملکرد این پمپ ها بدین صورت است که یک روتور مرکزی (مادگی) در وسط پمپ قرار گرفته و سه تا چهار اسکرو مرکب که معمولا با ساختار نری می باشند حول محور این روتور مرکزی در حال گردش می باشند و مایع را به جلو حرکت داده و در عین حال، فشار مایع را افزایش می‌دهد.

خرید پمپ اسکرو چند مرحله

در اسکروها دوتایی یا دو قلو، روتورها به صورت موازی در کنار یکدیگر قرار گرفته و با گردش و ایجاد فشار مورد نظر، باعث انتقال مایع به محفظه بعدی شده و در نهایت نیز به خروجی پمپ منتقل می­شود. معمولا از این مدل پمپ­ ها برای انتقال مایعات با دانسیته بالاتر و ذرات جامد با ابعاد بزرگتر استفاده شده و کاربرد اصلی آن­ها در صنایع مهمی چون نفت و گاز است.

پمپ اسکرو هیدرولیک

عملکرد پمپ اسکرو هیدرولیک نیز مشابه عملکرد پمپ اسکرو استاندارد است؛ با این تفاوت که در این نوع پمپ، پیچ متحرک با استفاده از نیروی هیدرولیک حرکت می‌کند.

خرید پمپ اسکرو هیدرولیک

به دلیل قدرت انتقال فوق­ العاده و قابلیت کارکرد در فشارها و دبی­ های بالاتر، در صنایع مختلفی همچون صنایع نفت و گاز، پتروشیمی، آب و فاضلاب و صنایع غذایی،پمپ اسکرو هیدرولیک استفاده می­شود. این پمپ­ ها قابلیت انتقال سیالات با ویژگی­ های متفاوتی مانند سیالات خمیری، کرمی و حتی انواع سیالات حاوی ذرات جامد را دارا می باشند.

قطعا هر نوع پمپ اسکرو برای نیازهای خاصی طراحی شده و بسته به نوع مایع و شرایط کاربرد، انتخاب مناسبی محسوب می­ شود. انتخاب صحیح نوع پمپ اسکرو برای هر کاربرد، بهبود عملکرد و کارایی سیستم را در پی خواهد داشت.

مزایا پمپ اسکرو یا پمپ پیچی

مزایا پمپ اسکرو 

همان گونه که پیش از این نیز بیان شد، پمپ اسکرو یکی از انواع پمپ‌هایی است که امروزه برای انتقال سیالات مختلف استفاده می‌شود. این نوع پمپ دارای مزایای بسیاری می­باشد که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره خواهیم کرد:

قابلیت انتقال سیالات چسبنده

به دلیل طراحی خاص و قطعات منحصر به فردی که در پمپ اسکرو دارد، قادر است سیالاتی که دارای ویسکوزیته بالا یا خاصیت چسبندگی هستند را به راحتی انتقال دهد. این امر برای صنایعی چون صنایع شیمیایی و غذایی که با سیالات چسبنده سر و کار دارند، بسیار حائز اهمیت است.

قابلیت انتقال سیالات حاوی ذرات دانه‌ای (گرانولی)

یکی دیگر از مزایای پمپ­ اسکرو این است که به سادگی می‌توانند سیالات حاوی ذرات دانه‌ای شکل مانند خاک، شن و ماسه را از محلی به محل دیگر منتقل نمایند. این ویژگی در بسیاری از کسب و کارها همانند صنایع معدنی، ساختمانی و آب و فاضلاب به طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کارکرد بی‌صدا و بدون ارتجاع

به خاطر طراحی خاص پمپ اسکرو ، بسیار بی‌صدا و بدون ارتجاع کار می­کند. این امر سبب می‌شود تا در صنایعی مانند صنایع غذایی یا بیمارستان‌ها که نیاز به انتقال سیالات با کمترین میزان سر و صدا را دارند، مورد اقبال قرار گیرد.

عمر طولانی و قابلیت تعمیر و نگهداری آسان

پمپ­ پیچی با توجه به ساختار ساده و تنوع قطعات سازنده کمتری که در مقایسه با برخی از مدل­های مشابه دارند، معمولا دارای عمری طولانی­تری می­ باشند. همچنین، تعمیر و نگهداری آن­ها نیز به راحتی انجام شده و باعث صرفه‌جویی در هزینه‌های نهایی تعمیر و نگهداری در خطوط تولید می‌شود.

قابلیت کنترل دقیق جریان

کنترل دقیق جریان سیال به کمک پمپ اسکرو به راحتی امکان­ پذیر خواهد بود. این ویژگی برای بسیاری از فرآیندهای صنعتی که نیاز به دقت بالایی در اجرای امور دارند، فوق ­العاده مهم و حیاتی است.

مزایای محیط زیستی استفاده از پمپ اسکرو

استفاده از پمپ اسکرو به عنوان یک تکنولوژی پیشرفته در انتقال مواد، باعث بهبود محیط زیستی و کاهش تأثیرات منفی بر طبیعت می شود. این پمپ ها با مزایای فراوانی در جهت حفاظت از محیط زیست شناخته می شوند.

یکی از مزایاي برجسته استفاده از پمپ اسکرو، عملکرد بهینه این دستگاه است. مشخصات پمپ اسکرو به گونه ای طراحی شده اند که باعث صرفه جویی در انرژی و کاهش مصرف سوخت می شوند. عملکرد پمپ اسکرو به صورت پیشرفته بوده و به معنای افزایش بهره وری و کاهش انتشار گاز های گل خانه ای می باشد.

مشتریان می توانند به صورت اینترنتی پمپ اسکرو را با مشخصات دقیق خریداری کنند. این روش خرید اینترنتی پمپ اسکرو، نه تنها زمان و هزینه مشتریان را صرفه جویی می کند بلکه از دیدگاه محیط زیست نیز به حداقل رسانده می شود.

در خصوص کاهش نیاز به تعمیرات و نگهداری مکرر نیز از مزایا پمپ اسکرو است. این موضوع باعث افزایش دوام و عمر مفید پمپ می شود و از تخریب منابع طبیعی جلوگیری می کند.

به طور کلی، خرید پمپ اسکرو و بهره مندی از مزایاي آن، نه تنها به بهبود کارایی صنعتی کمک می کند بلکه نقش مهمی در حفاظت از محیط زیست و کاهش اثرات منفی بر طبیعت ایفا می کند. ارائه دهنده این تکنولوژی، مجموعه صنعت پلاس، با تلفیق فناوری پیشرفته و توجه به مسائل زیست محیطی، به فروش پمپ اسکرو با کیفیت بالا مشغول به فعالیت است.

معایب پمپ اسکرو

معایب پمپ اسکرو

پمپ‌های اسکرو نیز همانند هر محصول دیگری، در کنار مزایای بسیار خود، دارای برخی محدودیت­ ها می­باشند که در ادامه به آن­ ها اشاره می­کنیم:

حساسیت به جسم خارجی

 نسبت به برخی اجسام خارجی مانند ذرات جامد یا مواد معلق بسیار بزرگ موجود در مایعات، پمپ‌های پیچی حساس بوده و ممکن است در صورت ورود این گونه جسم‌ها، دچار آسیب شوند.

نیاز به تنظیمات دقیق

برای داشتن عملکردی بهینه در پمپ‌های اسکرو، نیاز به اعمال تنظیمات دقیقی دارند. این تنظیمات شامل انتخاب صحیح فشار، سرعت و دمای مایع ورودی می­باشد. در صورت عدم تنظیم مناسب، ممکن است عملکرد پمپ تحت تاثیر قرار گرفته و راندمان آن کاهش یابد.

نیاز به نگهداری منظم

طبیعتا چنین پمپ‌هایی نیاز به نگهداری منظم دارند تا عمر مفید آن‌ها حفظ شود. به طوری که نظافت و سرویس دوره‌ای پمپ‌ اسکرو برای جلوگیری از خرابی و افت عملکرد آن­ها کاملا ضروری به نظر می­رسد.

نیاز به مکانیزم‌های حفاظتی

برخی از پمپ‌های اسکرو نیاز به مکانیزم‌های حفاظتی برای جلوگیری از خرابی در شرایط بحرانی دارند. این موارد شامل سیستم‌های حفاظت از افزایش بی­رویه فشار، حرارت یا حجم مایع ورودی است.

در عین حال، همانطور که اشاره شد، پمپ‌های اسکرو همچنان در بسیاری از صنایع و کسب و کارها مورد استفاده قرار می‌گیرند و با رعایت موارد فوق، می‌توانند عملکرد مناسبی داشته باشند.

 

 

پمپ اسکرو ایرانی

ایران نیز به عنوان یکی از کشورهای سازنده پمپ اسکرو شناخته می شود ولی در نسب به سایر پمپ های دیگر رقابت داخلی جدی در خصوص تعدد برند وجود ندارد. پمپ اسکرو آسیا یکی از پمپ های ایرانی بوده که برای  انتقال سیال ویسکوزیته مورد استفاده قرار می گیرد.

برند تولید کنند پمپ اسکرو

به طور کلی مراحل ساخت و تولید پمپ های اسکرو به تخصص و آگاهی از علم روز دنیا و بکارگیری از تجهیزات با کیفیت از مهم نیازی و الزام دارد. از این جهت برترین تولید کنندگان پمپ اسکرو، برندها و مجموعه های اروپایی و آمریکایی می باشد که با بکارگیری از مهندس مجرب نیازهای صنایع مختلف را برآورده کرده است. در ادامه به تعدادی از این برندها اشاره می کنیم:

  • پمپ اسکرو آلوایلر (ALLWEILER)
  • پمپ اسکرو کرال (KRAL)
  • پمپ SCREW (بلکمر)
  • پمپ اسکرو IMO
  • پمپ SCREW نچ (NETZSCH)
  • پمپ اسکرو BORNEMANN
  • پمپ اسکرو LEISTRITZ

جهت استعلام از موجودی و قیمت پمپ مورد نظر خود با واحد فروش در تماس باشید.

خرید پمپ اسکرو در صنعت پلاس

فرآیند خرید یکی از مهم ترین قسمت انتخاب یک محصول می باشد. برای خرید پمپ اسکرو همانند سایر محصولات و تجهیزات باید با یک سری از اطلاعات شروع نمود. در این مطلب کاربرد، نحوه عملکرد، ساختار داخلی، انواع، مزایا و معایب انواع پمپ های SCREW را برای شما همراهان عزیز شرح داده ایم. همچنین پیشنهاد مجموعه ما برای آسان تر کردن مسیر خرید شما و انتخاب درست محصول مورد نظرتان، تماس با کارشناسان فروش صنعت پلاس می باشد.

جمع بندی

با توجه به نیاز صنایع مختلف جهت بکارگیری پمپ های اسکرو، مجموعه صنعت پلاس اقدام به تأمین و فروش انواع پمپ های غلیظ کش پیچی نمود. هم اکنون با مطالعه این مقاله شناخت کافی در خصوص عملکرد و کابرد پمپ های SCREW را بدست می آورید. چنانچه برای کسب اطلاعات بیشتر نیاز به مشاوره های فنی دارید، کارشناسان ما همواره آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشند.

سوالات متداول

یک پمپ اسکرو چگونه عمل می کند؟

پمپ اسکرو یک دستگاه جا به جایی مکانیکی است که با استفاده از یک ویژگی اسکروی، مایعات را از یک مکان به مکان دیگر منتقل می کند. این اسکرو به صورت یک ورتیکال یا افقی در محور طراحی شده است و با گردش آن، مایع جا به جا می شود.

کاربرد رایج پمپ اسکرو چیست؟

پمپ‌ های اسکرو در صنایع مختلف استفاده می‌شوند، از جمله در انتقال مایعات غلیظ، چسب‌ ها، پیستون‌ ها و حتی در صنایع غذایی برای انتقال مواد مانند کرم ها و مواد خمیری. همچنین در صنایع پتروشیمی و آب و فاضلاب نیز کاربرد دارند.

پمپ اسکرو برای انتقال چه موادی استفاده می شود ؟

همانطور که پیش تر اشاره شد، با توجه به ساختار پمپ های اسکرو می توان کاربرد این پمپ ها را در موارد صنعتی مختلف توصیف نمود؛ صنایع و مجموعه هایی که برای انتقال مواد با غلظت بالا مانند : گازوئیل، قیر، روغن های غلیظ همچنین مواد شوینده نظیر شامپو، خمیرها و … از پمپ های پیچی استفاده می کنند.

پمپ های اسکرو استیل نیز تولید می شود؟

جنس بدنه پمپ اسکرو هم به صورت چدنی موجود می باشد هم به صورت استیل؛ مشخصا صنایع خوراکی و آرایشی بهداشتی جهت انتقال سیالات خود بدون آلودگی از پمپ های SCREW استیل الکتروپلیش شده استفاده می کنند.

تفاوت مونو پمپ (تک اسکرو) با پمپ های اسکرو چیست ؟

مونو پمپ ها همانند پمپ های اسکرو برای انتقال سیالات ویسکوز استفاده می شوند. هر دو به عنوان پمپ های خودمکش و جابه جایی مثبت شناخته می شوند. اما تفاوت اصلی در ساختار این پمپ ها می باشد. در پمپ های مونو نیروی محرکه از الکتروموتور به واسطه کوپلینگ از طریق محور محرک (شفت) به میل لنگ و سپس به روتور انتقال می یابد. روتور در پمپ های تک اسکرو به صورت تک و با ساختار طویل بوده که درون استاتور (محفظه الاستومری) قرار دارد. در صورتی که در پمپ های اسکرو یا پیچی چرخ دنده ها (گیریکس) نیروی اولیه را از موتور دریافت نموده و با گردش خود سبب گردش و دوران روتورها یا اسکروها می شوند. معمولا کاربرد مونو پمپ ها برای انتقال مواد خوراکی (به جهت درصد آلودگی و ساییدگی قطعات داخلی پمپ) می باشد.

محصولات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجوی محصولات

Search

"*" فیلدهای الزامی را نشان می دهد

نام*

×

ارتباط با واحد فروش صنعت پلاس

× مشاوره آنلاین