انواع تجهیزات صنعتی | صنعت پلاس

الکتروموتور زیمنس (Siemens)

” ورنر ون زیمنس ” یک مخترع آلمانی بود که در خصوص اختراعات خود زیاد عملکرد موفقی نداشت و در کسب درآمد از این اختراعات تقریبا شکست خورده بود. وی سال 1847 تصمیم گرفت در سیستم انتقال پیام (کدها) تلگراف ؛ که بر اساس سیگنال های الکتریکی بوجود می آمدند تغییرات مثبتی ایجاد کند. تلگراف یک وسیله ای انتقال پیام از طریق سیگنال های الکتریکی بود که توسط ” ساموئل موروس ” اختراع گردید.

سیستم عملکرد این دستگاه به این صورت بود یک میل لنگ دستی جریان الکتریکی مورد نیاز را به سوزنهایی که بر روی صفحه ی حروف و اعداد قرار داشت وارد می کرد. ایراد این سیستم دستی بودن آن بود ، در واقع اگر اپراتور میل لنگ با سرعت کم می چرخاند ، جریان الکتریکی کمی به سوزن منتقل می شد و اگر بیش از حد می چرخاند ، جریان زیادی تولید می گردید و سوزن ها قفل می شدند.

آقای زیمنس تصمیم گرفت که سیستم اشاره گر را جایگزین سیستم سوزنی کند به این صورت که با فشار دادن هر دکمه حروف یا اعداد جریان قطع و وصل بشود. این تغییرات ورنر زیمنس مؤثر بود و سبب ارتقای سیستم های تلگراف شد. وی بهمراه مکانیکی بنام Johann Georg Halske شرکتی “Telegraphen-Bauanstalt von Siemens & Halske” تأسیس کردند و موفق شدند در سال 1849 بزرگترین خط انتقال تلگراف راه دور را از برلین به فرانکفورت به طول 670 کیلومتر به بهره برداری برسانند.

قیمت و خرید الکتروموتور زیمنس (SIEMENS)

SIEMENS سال 1866 با اختراع دینامو الکتریک بزرگترین کمک خود را در دنیای صنعت الکترونیک و برق انجام داد. وی یک ماشین دینامو ساخت که بر اساس چرخش یک شفت درون یک سیم پیچ جریان الکتریکی تولید می کرد. ابداع این ماشین باعث تحول در دنیا شد که پایه گذار تولید ژنراتورهای الکتریکی بزرگ و منبع تولید انرژی الکتریکی مانند دینام در دنیا بود ؛ به طور مثال ساخت اولین راه آهن برقی جهان که انرژی خود را از یک منبع برقی خارجی تأمین می کرد یکی از مهم ترین پیشرفت های این مجموعه بشمار می ورد.

WERNER یک سال قبل از درگذشتش ، یعنی در سال 1891 ، موفق به ساخت الکتروموتور 10 اسب بخاری شد. بعد از وی ، برادر او بهمراه پسرانش مدیریت کمپانی SIEMENS را برعهده گرفتند و با هدف توسعه و پیشرفت در بازارهای جهانی شروع به احداث پایگاه های جدید در قاره های مختلف دنیا نمودند و در سال 1925 موفق به ساخت الکتروموتورهای 1000 اسب بخاری شدند.

در طی 175 سال احداث کمپانی SIEMENS از ساخت تلگراف اشاره ای تا ساخت اولین موتور برقی 1.5 اسب بخاری و انواع درایو (اینورتر) تا به امروز ، مسیری جز پیشرفت و توسعه در این مجموعه نبوده است و این حرکت روبه جلو در این سالیان سبب شده که این مجموعه به یکی از بزرگترین کمپانی ها در دنیا مبدل شود. هم اکنون زیمنس در 190 کشور دنیا با بیش از 370 هزار نفر نیرو متخصص فعالیت می کند. فعالیت SIEMENS در 280 زمینه مختلف تکنولوژی و صنعت می باشد. ما در این مقاله قصد داریم شما را با انواع الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) بهمراه مشخصات فنی آنها آشنا کنیم.

فهرست مطالب

الکتروموتور زیمنس

یکی از بهترین و با کیفیت ترین موتورهای برقی حال حاضر در بازارهای جهانی،الکتروموتور زیمنس می باشد. اگر بخواهیم به صورت کوتاه و مختصر الکتروموتور را تعریف کنیم ، می توان اینگونه بیان کرد ؛ الکتروموتور وسیله ای است که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کند. به طور کلی ماشین های الکتریکی به دو دسته ی AC و DC دسته بندی می شوند و از لحاظ کاربرد ، ساختار داخلی و عملکرد با هم متفاوت می باشند که در ادامه این مقاله به معرفی و تفاوت موتورهای متناوب (AC) و مستقیم (DC) می پردازیم.

از نظر برق ورودی،الکتروموتورهای متناوب (AC) هم به صورت سه فاز و هم به صورت تک فاز تولید می شوند و همچنین از لحاظ ساختار به دو گروه “سنکرون” و آسنکرون (القایی) ” تقسیم بندی می شوند. الکتروموتورهای القایی سه فاز و تک فاز یکی از پرکاربردترین موتورها در صنایع می باشند به طور مثال از آنها به عنوان تأمین نیروی محرکه (منبع تولید توان مکانیکی) در راه اندازی انواع پمپ مورد استفاده قرار می گیرند. گاها برای به دست آوردن دور و گشتاور مورد نیاز از موتورهای القایی ، متناسب با توان مصرف کننده (به طور مثال پمپ) از گیربکس صنعتی به عنوان واسط استفاده می شود.

اجزا و قطعات الکتروموتور زیمنس

قطعات الکتروموتور زیمنس

برای درک بهتر از نحوه ی کارکرد موتورهای برقی ، اطلاع داشتن از قطعات داخلی و عملکرد آنها کمک بسزایی به ما می کند.

  1. ترمینال : جعبه ترمینال الکتروموتور شامل درب جعبه ، تخته کلمپ و جامپرهای پیکربندی جهت اتصال مثلث یا ستاره می باشد. برق ورودی موتور از طریق ترمینال وارد دستگاه می شود. درواقع نیروی الکتریکی به واسطه جعبه ترمینال وارد سیم پیچ استاتور می گردد.
  2. کلاف سیم پیچ استاتور : درون استاتور ورقه هایی از جنس سیلیسیم آهن قرار دارد که روی این ورقه ها شیارهایی وجود دارد که محل قرار گرفتن سیم پیچ استاتور است. زمانی که برق وارد موتور می شود ، جریان به درون کلاف سیم پیچ استاتور حرکت کرده و باعث بوجود آمدن میدان مغناطیسی درون استاتور می گردد.
  3. پروانه خنک کننده : سیستم خنک کاری به عهده پروانه می باشد که در انتهای موتور قرار گرفته و با چرخش باعث گردش هوا در داخل الکترموتور می شود.
  4. یاتاقان و روانکاری : وظیفه ی یاتاقان ها محافظت از شفت و روتور در برابر بارهای شعاعی و محوری است.
  5. شفت (محور محرک) : شفت وظیفه ی انتقال گشتاور و نیروی مکانیکی تولید شده توسط استاتور و روتور ، به مصرف کننده را دارد.
  6. بدنه (پوسته) : محافظ و پوششی است که تمامی قطعات الکتروموتور درون آن قرار دارد.
  7. پایه : پایه ها به عنوان نگهدارنده و تراز کننده موتور قرار می گیرند. موتورهای برقی هم به صورت پایه دار و هم بدون پایه (فلنج دار) و هم به شکل پایه/فلنج دار تولید می شوند.
  8. پلاک : روی پلاک اطلاعات و مشخصات مهم موتور و همچنین استانداردهای مربوط ، بهمراه سریال نامبرها آن دستگاه قید می شود
  9. حلقه های اتصال کوتاه رسانا : در ابتدا و انتهای هسته آهنی روتور قرار گرفته و از طریق میله های مسی بهم متصل هستند.
  10. بارها (میله های مسی) : میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط استاتور ولتاژی به میله های مسی روتور القا میکند و باعث جاری شدن جریان درون این بارها می گردد. این جریان درون بارها باعث به وجود آمدن میدان مغناطیسی روتور ، و در نهایت به گردش درآمدن شفت می شود.

نحوه عملکرد الکتروموتور زیمنس

عملکرد الکتروموتور زیمنس به چه صورت می باشد ؟

به طور کلی موتورهای برقی مثل الکتروموتور زیمنس یا حتی الکتروموتور گوانگلو بر اساس اصل دینامو الکتریک فعالیت می کنند ؛ یعنی کارکرد آنها بر مبنای تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی می باشد. تمامی موتورهای الکتریکی AC مانند الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) ، الکتروموتور ABB و سایر برندها از سه بخش کلی استاتور ، سیم پیچ استاتور و روتور تشکیل شده است.

  • استاتور : این قسمت از دو بخش اصلی تشکیل شده است ؛ بخش استوانه ای شکلی که درون خود ورق هاییاز جنس سیلیسیم آهن دارد. روی این ورق ها شیارهایی وجود دارد که محل قرار گرفتن سیم پیچ استاتور می باشد. (سیم پیچ استاتور باید عایق باشد)
  • روتور : بخش استوانه ای شکلی است که درون استاتور قرار می گیرد. روتور متشکل از یک هسته ای آهنیاست که روی خود شیارهایی دارد این شیارها محل قرار گرفتن میله های مسی (بارها) می باشد. در ابتدا و انتهای هسته آهنی حلقه های اتصال کوتاه رسانا قرار گرفته که به وسیله ی میله های مسی (بارها) بهم متصل هستند. در وسط این هسته آهنی شفت و بر روی شفت ورق های فولادی قرار گرفته است.

در حقیقت با در مدار قرار گرفتن موتور و رساندن ولتاژ اولیه ، در سیم پپچ های استاتور جریانی تولید می شود که باعث منظم شدن آرایش اتم های استاتور و در نتیجه تولید میدان مغناطیسی در استاتور می گردد. میدان مغناطیسی در استاتور ، ولتاژی به میله های مسی (بارها) روتور القا می کند. میله های مسی روی هسته آهنی قرار دارند با ایجاد جریان سبب آرایش منظم اتم ها در هسته آهنی می شوند. این عمل باعث بوجود آمدن میدان مغناطیسی دیگری در روتور شده و شروع به گردش میکند. میدان مغناطیسی روتور مخالف میدان مغناطیسی استاتور می باشد که سبب دفع قطب همنام و جذب قطب نا همنام می گردد.

عملکرد الکترو موتورها با برچسب انرژی A+++ زیمنس

یکی از محصولات پیشتاز در دنیای فناوری الکتریکی،الکترو موتور هایی با برچسب انرژی A+++ زیمنس است. خرید الکتروموتور امروزه یکی از موارد حیاتی در زمینه صرفه جویی در انرژی و افزایش کارایی در استفاده از دستگاه‌ های الکتریکی است. قیمت الکتروموتور زیمنس متناسب با کیفیت و کارایی بالای آن است، ولی در عین حال مزایای صرفه جویی در مصرف انرژی، قابلیت های هوشمند و عملکرد برتر، این قیمت را توجیه می کند.

افراد قادرند با مراجعه به کاتالوگ الکتروموتور زیمنس از انواع مختلف الکترو موتور های موجود در بازار آگاه شوند. این کاتالوگ، شامل جزئیات فنی، امکانات و قابلیت های متنوعی است که الکترو موتور های زیمنس ارائه می دهند. انواع الکتروموتور زیمنس شامل مدل های مختلفی از نظر ابعاد، قدرت موتور و کاربرد های متنوع است.

در صنایع مختلفی نظیر صنعت خودرو سازی، صنعت پتروشیمی، صنایع غذایی و صنایع مکانیکی کاربرد الکتروموتور‌ زیمنس را مشاهده می کنید. این الکترو موتور ها به عنوان بخشی مهم در دستگاه های مختلف استفاده می شوند و با توجه به کارایی بالا و صرفه جویی در مصرف انرژی، ترجیح مشتریان را به سمت خود جلب کرده اند.

به طور خلاصه، الکترو موتور هایی با برچسب انرژی A+++ زیمنس با قابلیت ها، کیفیت و کارایی برتر خود، نه تنها صرفه اقتصادی دارند، بلکه عملکرد عالی و استفاده گسترده در صنایع مختلف، دارند.

بهینه سازی انرژی و کارایی الکتروموتور زیمنس

بهینه سازی انرژی و کارایی الکتروموتور های زیمنس می تواند در کاهش مصرف انرژی و افزایش کارایی سیستم های صنعتی و انتقالی تأثیر گذار باشد. الکتروموتور های زیمنس به دلیل فناوری های پیشرفته ای که در آن ها به کار رفته، از امکانات خرید آنلاین الکتروموتور زیمنس بهره مند می شوند که این امر برای مشتریان مزیت قابل توجهی دارد.

اما یکی از مسائل مهم مرتبط با الکتروموتور های زیمنس، قیمت های مختلف موجود در بازار است. بررسی و مقایسه قیمت انواع الکتروموتور زیمنس از جمله اقداماتی است که برای انتخاب بهترین گزینه و صرفه جویی در هزینه ها حائز اهمیت است. خرید آنلاین الکتروموتور زیمنس می تواند به مشتریان کمک کند تا در مقایسه قیمت و انواع مختلف، بهترین گزینه را با توجه به نیاز ها و بودجه خود انتخاب کنند.

به عنوان مثال، در یک مقایسه قیمت انواع الکتروموتور زیمنس، ممکن است مشاهده شود که مدل ها و ویژگی های مختلف با قیمت های گوناگون در بازار موجودند. این اطلاعات به خریداران کمک می کند تا الکتروموتوری که بهترین بازده و مناسب ترین قیمت را دارد، را انتخاب کنند.

بنابراین، استفاده از امکان خرید آنلاین الکتروموتور زیمنس درک و انتخاب بهترین مدل و همچنین مقایسه قیمت ها، می تواند به بهینه سازی انرژی و افزایش کارایی در صنایع مختلف کمک کند.

تماس با ما

کاربرد الکتروموتور زیمنس در صنایع مختلف

کاربرد الکتروموتور زیمنس در صنعت پالایش نفت

مجموعه صنعت پلاس به عنوان یکی از ارائه دهندگان الکتروموتور های زیمنس ارزان، نقش بسیار مهمی در صنعت پالایش نفت ایفا می کند. الکتروموتور های زیمنس به دلیل کیفیت و قابلیت های برتر، جایگاه ویژه ای در این صنعت دارند. با استفاده از الکتروموتور های زیمنس ارائه شده توسط مجموعه صنعت پلاس، امکانات و کارایی پروسه های پالایش نفت بهبود یافته و کارآیی بیشتری را تجربه می کنند.

در صنایع پالایش نفت، الکتروموتور ها یکی از مؤثر ترین عوامل در کارکرد صحیح و بهینه تجهیزات مختلف هستند. الکتروموتور زیمنس ارزان، با توجه به کارایی بالا و همچنین دوام در شرایط سخت، به یکی از انتخاب های محبوب و اقتصادی برای این صنایع تبدیل شده است. این الکتروموتور ها از جمله ابزار هایی هستند که باعث افزایش کارایی و بهینه سازی فرآیند های پالایشی می شوند.

با توجه به پیشرفت فناوری، فروش اینترنتی الکتروموتور زیمنس به عنوان یک روش سریع و موثر برای تأمین تجهیزات صنعتی در صنایع پالایش نفت مطرح شده است. مجموعه صنعت پلاس به عنوان یکی از پیشرو های این عرصه، امکان خرید آنلاین الکتروموتور زیمنس را با اطمینان و اعتماد برای مشتریان فراهم می کند. این روش سریع و آسان، به مشتریان اجازه می دهد تا با مقایسه قیمت ها و ویژگی های مختلف، الکتروموتور های زیمنس ارزان را انتخاب کرده و به منظور بهبود عملکرد صنایع پالایش نفت از آن ها بهره مند شوند.

در نتیجه، استفاده از الکتروموتور های زیمنس توسط مجموعه صنعت پلاس در صنایع پالایش نفت، علاوه بر کاهش هزینه ها، بهبود کارایی و افزایش بهره وری در این صنعت حائز اهمیت است و با استفاده از روش های فروش اینترنتی، این فرآیند بهبود یافته و به مشتریان راحتی بیشتری در انتخاب الکتروموتور مناسب ارائه می دهد.

کاربرد الکتروموتور زیمنس  در صنعت تولیدات گرمایی

الکتروموتور های زیمنس، به دلیل کیفیت برتر و تنوع در انواع، در صنعت تولیدات گرمایی استفاده های فراوانی دارند. قیمت روز الکتروموتور زیمنس مهم ترین موضوعی است که در انتخاب و استفاده از این ابزار های حیاتی در صنعت تولیدات گرمایی مورد توجه قرار می گیرد.

با توجه به نیاز های مختلف صنایع گرمایی، انواع الکتروموتور زیمنس با ویژگی ها و قابلیت های متفاوت عرضه می شوند. این تنوع در انواع الکتروموتور زیمنس این امکان را به مدیران و متخصصان صنعتی می دهد تا با توجه به نیاز های خاص و امکانات مورد نیاز، بهترین نوع الکتروموتور را برای تولید گرما انتخاب کنند.

استفاده از الکتروموتور های زیمنس در صنعت تولیدات گرمایی، باعث بهبود کارایی و کاهش مصرف انرژی در این صنایع می شود. با انتخاب و خرید انواع الکتروموتور زیمنس با قیمت روز، صنایع مختلف می توانند بهترین گزینه را با توجه به نیاز ها و بودجه خود انتخاب کنند و از امکانات و قابلیت های این الکتروموتور ها در بهبود فرآیند های تولید گرما بهره مند شوند.

 امروزه به عنوان یک روش موثر و سریع برای تأمین ابزار های صنعتی در صنایع گرمایی،خرید اینترنتی الکتروموتور زیمنس مورد توجه قرار گرفته است. این روش ساده و راحت، به کاربران امکان می دهد تا با مقایسه قیمت ها و ویژگی های مختلف، الکتروموتور زیمنس مناسب را از فروشگاه های آنلاین انتخاب کرده و از آن به منظور افزایش بهره وری در فرآیند های تولیدات گرمایی بهره مند شوند.

الکترو موتور زیمنس با استفاده از الکترونیک قدرت

الکتروموتور زیمنس با استفاده از الکترونیک قدرت (VFD)

یکی از تکنولوژی های پیشرفته در صنعت الکتریکی شناخته شده است،الکتروموتور های زیمنس با استفاده از الکترونیک قدرت (VFD) است. این الکترو موتور ها از ویژگی های منحصر به فردی برخوردارند که مزایای الکتروموتور زیمنس را بیان می کنند.

عملکرد برتر و کارایی بهتر از مزایای الکترو موتور زیمنس با استفاده از الکترونیک قدرت است. این الکترو موتور ها توانایی کنترل سرعت و فشار بهتر را دارند، از این رو برای صنایعی که نیاز به تنظیمات دقیق سرعت و نیرو دارند، بسیار مفیدند. الکتروموتور زیمنس سری SD از ویژگی های الکتروموتور زیمنس ولتاژ پایین بهره می برد و به عنوان یکی از نمونه های برجسته این دسته از الکترو موتور ها شناخته می شود.

اما، هر چند الکتروموتور های زیمنس با الکترونیک قدرت مزایای فراوانی دارند، معایبی نیز دارند. برخی از معایب الکتروموتور زیمنس با الکترونیک قدرت شامل هزینه بالای نصب و تعمیرات پیچیده است. همچنین، نیاز به مهارت و دانش فنی برای نصب و استفاده بهینه از آن ها نکته دیگری است که ممکن است برای برخی کاربران مشکل ساز باشد.

با این حال، با توجه به عملکرد الکتروموتور زیمنس با الکترونیک قدرت معمولاً در صنایعی که نیاز به دقت، کنترل و بهره‌ وری بالا دارند، ترجیح داده می شوند و از آن ها برای اهداف خاص و تنظیمات دقیق سرعت و نیرو استفاده می شود.

نحوه پلاک خوانی الکترموتور

پلاک خوانی الکتروموتور زیمنس چگونه است ؟

گاها در محیط کارگاهی و پروژه های صنعتی با موتورها برخورد می کنیم ؛ با دیدن الکتروموتورها اولین سوالی که ذهنمان را درگیر می کند این است که مشخصات فنی این موتور چیست و آیا می توان از روی پلاک این دستگاه به مشخصات فنی آن پی برد ؟ در حقیقت پلاک خوانی نه تنها یکی از نکات مهم در خصوص نحوه ی عملکرد و طرز استفاده صحیح از انواع موتورهای برقی می باشد. بلکه بر روی پلاک نوع استانداردهای مطابق با تعاریف کیفیت بین المللی نمایش داده شده است.

در تصویر زیر یک نمونه از پلاک های الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) را مشاهده می کنید. در این تصویر تعدادی از مشخصات و عبارت ها به صورت مختصر به شما معرفی شده است. در مورد باقی واژه ها و موارد روی پلاک به طور کامل در ادامه به شما عزیزان توضیح داده می شود.

واژه ی TYPE یا Encl. روی پلاک موتور به چه معنایی می باشد ؟

این عبارت بیانگر نوع و مدل بدنه ی الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) بوده و با واژه های مختلفی قید می شود. در پلاکی که در بخش قبلی نمایش داده شده است در جلوی واژه ی TYPE عبارت SD200 که بیانگر مدل دستگاه می باشد درج شده است. در قسمت بالا سمت چپ دستگاه واژه ی TEFC درج شده است که بر اساس استاندارد NEMA ببانگر نوع بدنه موتور است.

این عبارت مخفف Totally Enclosed Fan Cooled می باشد. در انتهای شفت این موتور یک فن خنک کننده قرار داردکه سیستم خنک کاری از طریق آن انجام می شود. از این رو کاربرد این پمپ در محیط های خارجی و آلوده می باشد.

  • نکته : این دستگاه ها ضد آب نیستن
  • نکته 2 : در صورتی که این موتور کمتر از 20% سرعت نامی خود فعالیت کند. فن توانایی خنک کاری را ندارد.

عبارت PART Nr. روی پلاک الکتروموتور زیمنس نماد چیست ؟

این کلمه بیانگر شماره سفارش محصول می باشد که با ORD.NO. یا CAT.NO. نیز نمایش داده می شود. این گزینه تمامی اطلاعات و مشخصات مکانیکی و الکتریکی موتور را درون خود جای داده است. به طور مثال اگر الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) مورد استفاده شما دچار خرابی بشود و نیاز به تعویض قطعات باشد. نمایندگی و فروشگاه مورد نظر با توجه به پارت نامبر دستگاه قطعه ی مورد نیاز شما را شناسایی می کند.

هر برند و هر دستگاه یک پارت نامبر (اوردر نامبر یا کاتالوگ نامبر) مختص خود را دارد که معمولا ترکیبی از حروف انگلیسی و اعداد می باشد.

تعاریف HP ، Kw ، RPM ، V ، A و Hz بر روی الکتروموتور زیمنس نماد

به طور کلی این کلمه و نمادها مشخص کننده میزان قدرت و مقدار مصرف الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) می باشد. در حقیقت از مهم ترین و ابتدایی ترین مشخصاتی است که مصرف کننده هم در هنگام خرید و هم استفاده باید از این مشخصات اطلاع داشته باشد.

  • HP : نماد قدرت الکتروموتور و به معنی (Horse Power) یا اسب بخار می باشد. معمولا در موتورهایی که تحت استاندارد NEMA تولید می شوند مقدار قدرت بر روی پلاک بر حسب اسب بخار درج می شود.
  • Kw : این واژه همانند اسب بخار بیانگر قدرت و توان موتور است که مخفف کلمه کیلووات (Kilo Watt) می باشد.
  • RPM : بازگو کننده سرعت چرخش موتور در بار کامل است ؛ در حقیقت سرعت مکانیکی روتور محسوب می شود. و کوتاه شده ی واژه ی دور بر دقیقه (Revolutions per minute) است.
  • V : نماد ولتاژ موتور است. درواقع ولتاژی است که الکتروموتور در آن بهترین عملکرد را دارد. (گاها پیش می آید که از این عدد +10 و 10- درصد تلرانس وجود داشته باشد)
  • A (AMPS) : به جریان بار کامل موتور گفته می شود که نماد آمپر (Amper) است. معمولا این جریان به نام FAL نیز بر روی پلاک درج می کنند. جریان بار کامل مهم ترین گزینه برای انتخاب درایو (اینوتر) می باشد.
  • Hz : کوتاه شده ی کلمه هرتز (Hertz) است که معرف فرکانس کاری موتور می باشد ؛ فرکانسی است که سرعت سنکرون را بر اساس آن انتخاب کرده اند. فرکانس برق شبکه ایران 50 هرتز می باشد.

کلمه S.F الکتروموتور زیمنس بیانگر چیست ؟

عددی که در جلوی این کلمه نوشته می شود ، مشخص کننده ضریب سرویس دهی الکتروموتور است. S.F مخفف لغت Service Factor می باشد. در حقیقت این عدد نشانگر میزان اضافه باری است که موتور بدون گرم شدن در ولتاژ نامی تحمل می کند. به عبارت دیگر توانایی موتور در دریافت جریان اضافی از شبکه بدون اینکه گرم بشود. عددی که در پلاک الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) که پیش تر تصویر آن را بشما نمایش دادیم عدد 1.15 درج شده است.

S.F : 1.15 : این عدد مشخص کننده این است که موتور می تواند تا 15 % اضافه بار را تحمل کند.

واژه ی FRAME بر روی پلاک الکتروموتور زیمنس نماد چه معنایی دارد؟

کلمه ی FRAME روی پلاک به تمامی مشخصات مکانیکی موتور مانند : سطح مقطع ، ابعاد شفت ، فاصله ی کف موتور تا مرکز شفت ، استاندارد بودن شفت اشاره می کند. در پلاک الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) که قبل تر مشاهده کردید ؛ در جلوی کلمه ی FRAME عبارت : L449TS درج شده است. حال قصد داریم این واژه را باهم تحلیل کنیم.

اگر دو عدد سمت چپ یعنی 44 بر عدد 4 تقسیم کنیم ارتفاع موتور بر حسب اینچ دست می آید : 10 = 4  44 ؛ در حقیقت ارتفاع این موتور 10 اینچ (معادل 25.4) سانتی متر است.

عدد سمت راست یعنی 9 بیانگر فاصله سوراخ های کف موتور نسبت به یکدیگر بر حسب اینچ می باشد. (9 اینچ معادل 22.86 سانتی متر)

حروف TS (Tour Stiff) نشانگر استاندارد شفت از سال 1964 تا به امروز می باشد.

کلاس عایق الکتروموتور زیمنس را چگونه تشخیص بدهیم ؟

یکی دیگر از موارد مهمی که روی پلاک الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) و تمامی انواع موتورهای برقی درج می شود ، کلاس عایقی آن است. کلاس عایقی با نام های متفاوتی مانند : C.I ، INS ، INSUL.CLASS در پلاک موتورها نوشته می شود. استاندارد NEMA عایق موتور را در چهار کلاس A , B , F , H دسته بندی میکند. سه پارامتر در تعیین ماکزیمم دمای کلاس عایقی این کلاس ها تأثیر گذار است.

اولین مشخصه دمای محیط است که بر روی پلاک با نماد AMB.TEMP نشان داده شده است و نشانگر دمای 40 می باشد ، دومین مشخصه دمای HOTSPOT یا نقطه گرم است و سومین پارامتر دمای مجاز در ضریب سرویس دهی 1 (F.S) است. هات اسپات به نقطه ای در سیم پیچ می گویند که بیشترین دما را دارد. از این نقطه ، به عنوان هسته ی سیم پیچ نیز یاد میشود و دمای آن در کلاس A پنج درجه سانتی گراد ، در کلاس B و F ده درجه سانتی گراد و در کلاس H پانزده درجه سانتی گراد در نظر گرفته میشود.

کلاس عایق یا همان ماکزیمم دمایی که موتور می تواند تحمل کند طبق این فرمول بدست می آید : دمای محیط + دمای کلاس عایق در ضریب سرویس دهی 1 + دمای HOTSPOT

  • کلاس عایقی که در پلاک درج شده حرف H را نشان می دهد ، بیایید طبق فرمول گفته شد حداکثر دمایی که موتور می تواند در آن کار کند را محاسبه کنیم :

دمای محیط ( 40) + دمای Hotspot (دمای هات اسپات در کلاس H پانزده درجه سانتی گراد می باشد) + دمای کلاس H در ضریب سرویس دهی 1 (125) = 180 می باشد.

کلاس حفاظتی در الکتروموتور زیمنس

به میزان محافظت یک موتور در برابر ورود ذرات جامد ، گرد و غبار و رطوبت Ingress Protection Classification یا کلاس حفاظتی ورود می گویند. کلاس حفاظتی از دو عدد تشکیل شده است. عدد اول بیانگر میزان حفاظت الکتروموتور در برابر اجسام جامد و عدد دوم میزان مقاومت موتور در برابر مایعات را نمایش می دهد. در پلاک الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) که عکس آن را مشاهده نموده اید. عبارت IP55 نوشته شده است.

  • عدد اول (5) : عدد پنج معرف این است که این موتور فقط در برابر ذرات گرد و غبار (ریز) مقاوم است و این دستگاه حفاظتی در برابر ذرات بزرگتر ندارد.
  • عدد دوم (5) : عدد دوم نشانگر این است که این دستگاه در برابر پاشش آب با فشار کم از همه ی جهات مقاوم بوده و اگر مقدار و فشار آب بیشتر شود به موتور آسیب وارد می گردد.

کد طراحی یا NEMA DESIGN پلاک الکتروموتور بیانگر چیست ؟

کد دیزاین نِما معرف استانداردهای طراحی بدنه موتور می باشد. که از سه پارامتر سرعت ،گشتاور و لغزش پیروی میکند. این استاندارد با واژه های NEMA ، NEMA DESIGN ، NEMA DES نمایش داده می شود. به طور کلی این کد در چهار کلاس دسته بندی شده است. در بخش های قبل پلاکی از الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) را به شما عزیزان نمایش دادیم که جلوی عبارت NEMA حرف B درج شده است.

در کلاس استانداردهای بدنه موتور NEMA حرف B توضیح دنده ی موارد زیر می باشد :

  • لغزش این موتور بین 0.5 تا 5% می باشد.
  • گشتاور Pull Up خوبی دارد.
  • گشتاور راه اندازی بالایی ندارد.
  • بازدهی انرژی بالا
  • این موتور صنعتی می باشد
  • از این موتور به راحتی می توان برای درایو (اینورتر) استفاده کرد.

عبارت NEMA Efficiency به چه مفهومی می باشد ؟

واژه ی Efficiency به معنای بازده و بهره وری بوده و از اطلاعات مهم پلاک الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) محسوب می شود. این نماد توضیح دهنده ی میزان توانایی موتور برای تبدیل انژری مصرفی به کار واقعی می باشد. به عبارت دیگر به میانگین بازده ای که موتور در طول کارکرد خود دارد NEMA Efficiency گفته می شود. روی پلاک این موتور پایین کلمه ی بهره وری حرف MIN به معنای حداقل که جلوی آن 95.8 % نوشته شده است.

درواقع این عدد به ما این مفهوم را می رساند که موتور در کمترین حالت خود 95.8 انرژی الکتریکی که دریافت می کند را به انرژی مکانیکی (کار واقعی) تبدیل می کند. 4.2 درصد انرژی دیگر تلف می شود به طور مثال در بارهای یا میله های مسی روتور ، میدان مغناطیسی درون موتور ، حرارت و … تلف می گردد. در کنار MIN حرف NOM (NOMINAL) به معنای اسمی یا نامی نوشته شده که عدد 96.2 را نمایش می دهد. و مفهوم آن این است که بازده نامی این موتور 96.2 می باشد.

تعریف KVA CODE در الکتروموتور زیمنس 

قبل از اینکه معانی کدهای کی وی ای بشناسیم ، بهتر است با تعریف KVA آشنا بشویم ؛ به جریان راه اندازی یا به عبارت دیگر مقدار جریانی که موتور هنگام راه اندازی می کشد جریان KVA می گویند. این جریان نسبت به جریان نامی بیشتر بوده و طبق جدولی KVA کدهایی دارند که این کدها مشخص کننده مقدار جریان راه اندازی می باشد. الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) همانند تمامی موتورها بر روی پلاک های دستگاه های خود میزان KVA را درج می کند.

در تصویر پلاک موتور برقی SIEMENS که پیش تر مشاهده نموده اید در مقابل نماد KVA حرف G نوشته شده است. طبق چارت مشخص شده ی جریان راه اندازی ، حرف G بیانگر این می باشد که این موتور 5.9 آمپر در هنگام راه اندازی جریان می کشد.

کلمه CONTINUOUS DUTY به چه منظور روی پلاک نوشته می شود ؟

این عبارت به معنای دائم کار بودن یا پیوسته کار کردن الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) می باشد. اگر بخواهیم واضح تر توضیح بدهیم به مدتی زمانی که موتور بدون سرد شدن می تواند فعالیت کند Continuous Duty یا دائم کار می گویند. گاها در پلاک موتور برندهای دیگر از کلمه Rating یا Time استفاده می شود. این پلاک بر اساس دمای محیط 40 سانتی گراد ، دائم کار خوانده می شود.

این موتور بر اساس ارتفاع 1100 متری از سطح دریا و بر اساس دمای 40 درجه ای ساخته شده است و باید این نکته در نظر گرفت که با توجه به رقیق شدن هوا در ارتفاع بالاتر میزان قدرت موتور (HP) نیز کاهش پیدا می کند.

عبارت VFD COMPATIBLE روی پلاک الکتروموتور زیمنس 

درایو یا اینورتر با کلمه VFD مخفف واژه ی Variable Frequency Drive نیز شناخته می شود. Compatible هم به معنای سازگاری است. در حقیقت عبارت VFD Compatible معرف این است که الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) برای استفاده با درایو سازگاری دارد. در جلوی این کلمه عدد : VT 20:1 نوشته شده است که توضیح دنده ی رنج سرعت در گشتاور متغیر است. در واقع این دستگاه در گشتاور متغیر می تواند از 1 تا 20 رنج سرعت را تولید کند.

CT 2:1 به این معناست که این موتور در گشتاور ثابت از 1 تا 2 رنج سرعت به ما بدهد.

گشتاور متغیر : به بارهایی می گویند که افزایش سرعت موتور باعث افزایش بار بر روی موتور می گردد. مانند پمپ های سانتریفیوژ

گشتاور ثابت : به بارهایی که در آن ؛ گشتاور مورد نیاز به سرعت وابسته نباشد ، بار گشتاور ثابت می گویند. (به طور مثال : چرثقیل)

انواع الکتروموتور زیمنس 

کمپانی SIEMENS موتورهای AC خود را به طور کلی در دو تایپ Low Voltage (ولتاژ پایین) و High Voltate (ولتاژ بالا) دسته بندی می کند. تعدادی از این موتورها طبق استاندارد IEC تولید و برخی دیگر از این دستگاه ها با استاندارد NEMA روانه بازار می گردد. تعدادی از این الکتروموتورها نیز با ویژگیها و قابلیت های منحصر به فرد که در ادامه توضیح خواهیم داد عرضه می گردند. مدل های ولتاژ پایین الکتروموتور زیمنس (SIEMENSبا استاندارد IEC به موارد زیر تقسیم بندی می شوند :

خرید انواع مدل ولتاژ پایین الکتروموتور زیمنس

  • SIMOTICS GP : این مدل در دو سری GP100 و GP100A تولید می گردد.
  • SIMOTICS SD : مدل SD در سری های SD100 ، SD Low SD100 Low Maintenance ، SD 100IEEE ، SD661 ، SD10 MS روانه بازار می گردد.
  • SIMOTICS XP : سری های این مدل XP100 , XP100 ID1 و XP JM می باشند.
  • SIMOTICS FD : Standard motor SIMOTICS Flow Line – SIMOTICS FL
  • SIMOTICS DP : این سری از موتورها برای کار در کشتی طراحی شده اند.
  • Non-Standard Motors : این دسته از موتورهای SIEMENS به صورت منحصر به فرد تولید می شوند و شامل ویژگی ها و قابلیت هایی هستند که که در سایر محصولات زیمنس دیده نمی شود. این محصولات در سری های : HV C air-cooled ، HV C water-jacket-cooled ، HV C flameproof ، HV M ، HV Series A-compact PLUS تولید می شوند.

الکتروموتور زیمنس ولتاژ پایین طبق استاندارد NEMA

  • تعدادی از مدل هایی که طبق استاندارد IEC تولید می شوند ، در لاین استانداردها NEMA هم قرار می گیرند. این مدل ها شامل : SIMOTICS GP ، SIMOTICS SD ، SIMOTICS XP ، SIMOTICS DP می باشند که در ادامه به معرفی این هر کدام از این دستگاه ها می پردازیم.

الکتروموتور زیمنس سری SIMOTICS GP

یکی از پیشرو های صنعت الکتریکی الکتروموتور زیمنس سری SIMOTICS GP است که کاربرد های صنعتی گسترده‌ ای دارد. خرید الکتروموتور زیمنس سری SIMOTICS GP برای صنایع مختلفی از جمله صنایع خودرو سازی، صنعت فولاد، صنایع شیمیایی و صنعت مواد غذایی مناسب است. این الکترو موتور با قابلیت های برتر و کارایی بالا، جایگاه ویژه ای در بازار صنعتی دارد.

توانایی های منحصر به فرد و عملکرد استثنایی این الکتروموتور زیمنس باعث شده است که در صنایعی که نیاز به پایداری، دقت و قدرت بالا دارند، به کار رود. الکتروموتور زیمنس SIMOTICS GP از لحاظ کارایی و بهره وری با الکتروموتور ABB رقابت دارد و اغلب در صنایعی که نیاز به توان، سرعت و دقت بالا دارند، انتخاب اولیه می شود.

استفاده از الکترو موتور سری SIMOTICS GP در صنایع مختلف از جمله صنعت خودرو سازی برای انتقال قدرت، کاربرد دارد. همچنین، در صنایع فولادی به عنوان جزئی مهم در دستگاه های پر قدرت مورد استفاده قرار می گیرد. صنایع شیمیایی و فرآوری مواد غذایی نیز از این الکترو موتور ها به عنوان یکی از اجزای اساسی خود استفاده می کنند، زیرا این دستگاه ها از نظر عملکرد و انعطاف پذیری، بهترین گزینه برای این صنایع هستند.

به طور خلاصه، الکتروموتور زیمنس سری SIMOTICS GP با کاربرد های صنعتی گسترده ای از جمله در صنایع خودرو سازی، صنعت فولاد، صنایع شیمیایی و صنایع مواد غذایی، در مقایسه با الکترو موتور های ABB، به دلیل عملکرد برتر و قدرت استفاده گسترده در صنایع مختلف، ترجیح مشتریان را به سمت خود جلب کرده است.

مشخصات فنی الکتروموتور زیمنس مدل GP

یکی پرکاربردترین مدل های الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) سری GP یا همان General Purpose (همه منظوره) می باشد. این سری هم با فریم چدنی و هم با فریم آلومینیومی روانه بازار می گردند. روکش روی با رنگ اپوکسی و متریال پلاک استیل ضد زنگ بوده که به طور کلی یک موتور مناسب در مقابل زنگ زدگی و خوردگی می باشد. قالب آلومینیومی روتور به نحوی طراحی شده که مناسب برای طول عمر یاتاقان می باشد.

این مدل هم به صورت آسنکرون و هم به صورت سنکرون تولید می شود و جنس شفت این موتور کربن استیل (C1045) بوده و باعث بهتر عمل کردن روتور می شود. کلاس عایق F و کد دیزاین NEMA آن B می باشد که توضیح دهنده ی موارد زیر است :

  • لغزش این موتور بین 0.5 تا 5% می باشد.
  • گشتاور Pull Up مناسبی ندارد .
  • گشتاور راه اندازی مناسبی ندارد.
  • بازدهی انرژی بالا می باشد.
  • این موتور صنعتی می باشد.
  • این موتور مناسب برای درایو (اینورتر) است.

این دستگاه با اینورتر در بار گشتاور متغیر از 1 تا 20 رنج سرعت میزند. همچنین در بار گشتاور ثابت از 1 تا 4 رنج سرعتی را می زند.

الکتروموتور SIEMENS سری GP
قدرت (توان)1 تا 200 (اسب بخار)
جنس بدنهچدن / آلومینیوم
ولتاژ کاری با بدنه آلومینیوم208-230/460V 575V
ولتاژ کاری با بدنه چدنی208-230/460V 230/460V 575V
تعداد پل2 ، 4 ، 6 ، 8
نوع طراحیپایه دار ، فلنج دار (C فلنج ، D فلنج)
کلاس عایقF
سازگاری با درایوVT 20:1 ، CT 4:1 ، CT 10:1
سرویس فکتور1.15 @ 40ºC
ابعاد موتور140T-250T(آلومینیوم) ، 140T-449T(چدن
الکتروموتور زیمنس سری GP

الکتروموتور زیمنس مدل SD

مدل SD (Severe Duty) یکی دیگر از سری های ولتاژ پایین الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) می باشد که به عنوان موتورهای سنگین کار یا کار شدید شناخته می شود. مدل SD هم به صورت 2 پل ، 4 پل ، 6 پل و 8 پل تولید می گردد . طبق دستور العمل جدید اتحادیه اروپا که در سال 2021 اعلام شد ؛ کلاس راندمان موتورهای ولتاژ پایین (تا 1000 کیلووات) حداقل باید در کلاس IE3 باشد. قرار است در سال 2023 کلاس راندمان IE4 را برای موتورهای با توان 75 تا 200 کیلووات در نظر بگیرند.

کیفیت بالای متریال اجزای داخلی موتور های SD مانند ورق های آهنی استاتور با درجه C5 الکتریکی ، استفاده از رنگ اپوکسی در بدنه موتور ، وارنیش کردن سیستم برقی ، متریال شفت کربن استیل (C1045) و … سبب شده که بالاترین رتبه کلاس راندمان یعنی IE4 (Super Premium Efficiency) را اخذ کند. همچنین مدل های SD100 و SD661 دارای استانداردهای صنعتی IEE841 بوده و مدل SD661 علاوه بر استاندارد های یاد شده دارای گواهی API مخصوص استفاده در پتروشیمی و پالایشگاه ها ، استانداردهای صنعتی می باشد. در ادامه مشخصات فنی این موتور را مشاهده می کنید.

الکتروموتور SIEMENS سری SD
قدرت (توان) مدل SD1001 تا 400 (اسب بخار)
قدرت (توان) مدل SD200125 تا 800 (اسب بخار)
قدرت (توان) مدل SD6615 تا 75 (اسب بخار)
ولتاژ کاری208-230/460V 575V – 460V
تعداد پل2 ، 4 ، 6 ، 8
نوع طراحیپایه دار ، فلنج دار (C فلنج ، D فلنج)
کلاس عایقH
کلاس حفاظتیIP55
سرویس فکتور1.15 @ 40ºC
ابعاد موتور444 – 5013
الکتروموتور زیمنس مدل SD

الکتروموتور ضد انفجار زیمنس مدل XP

سری XP (Explosion-Protected) یکی از مدلهای است که تکنولوژی جدید CHEMSTAR را پشتیبانی می کند. این تکنولوژی یک سیستم محافظت جدید در برابر انفجار است که طی چندین دهه آزمایش بکار گرفته می شود. در حقیقت این قابلیت بالاترین استانداردهای اطمینان ، محافظت و استحکام عالی موتور ، در شرایط سنگین است و برای محیط هایی که خطر انفجار بالا می باشد ، این موتور یعنی الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) مدل XP مناسب است.

الکتروموتور SIEMENS سری XP
قدرت (توان)1 – 300 (اسب بخار)
جنس بدنهچدن
دور موتور3.600, 1.800, 1.200 , 900 (rpm)
ولتاژ کاری با بدنه چدنی208-230/460 V 460V 575V
تعداد پل2 ، 6 ، 8
کلاس منطقه خطرناکClass I, Groups C&D Class II Groups F&G, Division 1
کلاس عایقF
سازگاری با درایوVT 20:1 ، CT 4:1 ، CT 10:1
سرویس فکتور1.15 @ 55ºC 1.15 @ 40ºC
کد دماT3C , T2A
خرید الکتروموتور ضد انفجار زیمنس مدل XP

الکتروموتور زیمنس SIEMENS مدل FD

این موتور در دسته ی کارآمدترین مدل های الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) با تغییر سرعت توسط درایو می باشد. در واقع هماهنگی این موتور با درایو SIMOTICS FD بسیار بالا می باشد و سیستم های خنک کننده ی آنها هم از طریق هوا و هم از طریق آب می باشد. کاربرد این موتورها در جرثقیل ها و کشتی ها می باشد و محدوده ی کاری این سری از 200 تا 1800 کیلووات است. از دیگر مزیت های این موتورها می توان به کم صدا بودن آنها اشاره کرد.

الکتروموتور SIEMENS سری FD
قدرت (توان)1.800 – 200 (کیلووات)
جنس بدنهچدن
دور موتور750 – 3600 (rpm)
گشتاور14600 – 610 (نیوتن/متر)
ولتاژ کاری با بدنه چدنی400 / 500 / 690
تعداد پل2 ، 6 ، 8
کلاس حفاظتیP55/IP54
کلاس عایقH
سطح لرزش (وایبریشن)کلاس B
کلاس دما180 (H)
الکتروموتور زیمنس سری FD

الکتروموتور دریایی زیمنس مدل DP

Definite Purpose (DP) از موتورهای AC که مشخصا کاربرد خاص دارند و در صنعت کشتیرانی جهت پهلوگیری و وینچ های لنگر کشتی بکار می روند ، سری DP الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) می باشد. در حقیقت رطوبت بالا در هوا و وجود نمک در آب دریاها ، فشار زیادی به دستگاه های الکتریکی وارد می کنند.از این رو موسسه های رده بندی کیفیت و نظارت در صنعت کشتیرانی در خصوص استفاده از الکتروموتورها و سایر تجهیزات برقی بسیار حساس هستند.

سری DP گواهی نامه های مرتبط جهت استفاده در صنایع کشتیرانی مانند (BV, DNV, GL, LR, RS, KR, ABS, RINA) را اخذ کرده است. به طور مثال کاربرد این نوع موتور بروی عرشه کشتی و در مقابل امواج دریا و غرق شدن در مقابل امواجی که بروی عرشه کشتی می آیند ، مقاومت دارد و حتی در درمای زیر عرشه نیز سازگاری دارد.

الکتروموتور دریایی SIEMENS مدل DP
قدرت (توان)378 – 037 (کیلووات)
جنس بدنهچدن
دور موتور750 – 3600 (rpm)
گشتاور0.61 – 10300 (نیوتن/متر)
ولتاژ کاری با بدنه چدنی400 / 460 / 500 / 690
تعداد پل4 ، 6 ، 8
کلاس حفاظتیIP55 (IP65 / IP56 optional)
کلاس عایقH
سیستم خنک کنندهIC410, IC411
کلاس دما155 (F)
الکتروموتور دریایی زیمنس سری DP

الکتروموتور استخراج دود سری DP

موتورهای استخراج دود الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) در مراکز تفریحی ، فرودگاه ها ، سینما ، تئاتر ، پارکینگ های سقف پوشیده ، تونل ها و … مورد استفاده قرار می گیرند. این دستگاه ها در دماهای 200 تا 300 درجه سانتیگراد تست شده اند و تا 120 دقیقه می توانند در دمای 300 درجه کار کنند. یکی از تخصصی ترین مدل های برند زیمنس بود که در موارد یاد شده مورد استفاده قرار می گیرد.

الکتروموتور استخراج دود SIEMENS مدل DP
قدرت (توان)200 – 037 (کیلووات)
جنس بدنهچدن
دور موتور1000 – 3000 (rpm)
گشتاور2.6 – 1546 (نیوتن/متر)
ولتاژ کاری با بدنه چدنی400 / 460 / 500 / 690
تعداد پل4 ، 6 ، 8
کلاس حفاظتیIP55 (IP65 / IP56 optional)
کلاس عایقH
سیستم خنک کنندهIC410, IC411
کلاس دما155 (F)
موتور استخراج دود زیمنس مدل DP

الکتروموتور زیمنس جرثقیل مدل DP

کاربرد الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) سری DP در بنادر و در شرایط آب و هوایی خاص می باشد. این دستگاه در برابر رطوبت ، وزش شدید باد و هوای مملو از نمک مقاوم بوده و  برای بالابرها و جرثقیل های بنادر مورد استفاده قرار می گیرد. به طور مثال این موتور در دمای محیط 50 درجه سانتی گراد و رطوبت 100% عملکرد مفیدی دارد. همچنین برای کنترل دور این موتورها می توان از انواع درایو ها استفاده نمود. اطلاعات فنی و شکل ظاهری این دستگاه را در ادامه مشاهده می کنید.

الکتروموتور جرثقیل SIEMENS مدل DP
قدرت (توان)481 – 1.1 (کیلووات)
جنس بدنهچدن
دور موتور727 – 1726 (rpm)
گشتاور10.6 – 3142 (نیوتن/متر)
ولتاژ کاری با بدنه چدنی400 / 460 / 500 / 690
تعداد پل4 ، 6 ، 8
کلاس حفاظتیIP55 (IP65 / IP56 optional)
کلاس عایقH
سیستم خنک کنندهIC410, IC411
کلاس دما155 (F)
موتور جرثقیل SIEMENS مدل DP
موتورهای میز غلتکی زیمنس در چه مواردی کاربرد دارند ؟

به کاربرد سری DP الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) در صنایع کشتیرانی ، استخراج دود ، چرثقیل و بالابر در مناطق مرطوب و صنایع حفاری اشاره کردیم ، اما یکی از کاربردهای مهم این نوع موتورها در میزهای غلتکی صنایع نَوَرد می باشد. با توجه به تحمل حرارت و ضد انفجار بودن این موتورها ، مناسب برای محیط هایی است که خطر انفجار دارند. اما شاید برای شما این سوال پیش بیاید که به چه صنایعی ، صنایع نورد می گویند و کاربرد میز غلتکی در این صنایع چیست ؟

  • صنایع نورد : نورد یا رولینگ (Rolling) به فرآیندی می گویند که در جهت کاهش سطح مقطع و ضخامت فلز انجام می شود. در حقیقت با این فرآیند می تواند فولاد ضخیم را به شکل شمش یا تختال درآورد. با نورد تختال ، ورقه ها ، پلیت و تسمه ها بوجود می آیند و در فرآیند نورد شمش ، ریل ها ، لوله ها و … درست می شوند.
  • میز غلتک : در خروجی خط نورد گرم یک میز غلتکی وجود دارد که توسط موتورها و درایوهای AC کنترل می شوند. این فرآیند دو غلطک خلاف هم ولی با سرعت همسان در حال گردش هستند. وقتی ماده در بین این غلتک قرار می گیرد ، عیب های سطحی مانند خراش از بین می رود و به سمت کلاف ها و قفسه های نورد هدایت می شوند.
الکتروموتور میز غلتکی SIEMENS سری DP
قدرت (توان)66 – 3.5 (کیلووات)
جنس بدنهچدن
دور موتور295 – 1480 (rpm)
گشتاور23 – 2135 (نیوتن/متر)
ولتاژ کاری با بدنه چدنی400 / 460 / 500 / 690
تعداد پل4 ، 6 ، 8
کلاس حفاظتیIP55 (IP65 / IP56 optional)
کلاس عایقH
سیستم خنک کنندهIC410, IC411
کلاس دما155 (F)
الکتروموتور میز غلتکی زیمنس (SIEMENS)

الکتروموتور زیمنس ولتاژ بالا در سری های زیر تولید می شوند

  • HV C air-cooled
  • HV C water-jacket-cooled
  • HV C flameproof
  • HV Series H-compact
  • HV M
  • HV M slipring
  • HV Series A-compact PLUS
  • Customer-specific high voltage motor SIMOTICS HV HP
  • HS-modyn
  • AboveNEMA Motors

الکتروموتور زیمنس مدل HV C air-cooled

تا به اینجا با انواع مدل های الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) با استاندارد NEMA آشنا شده اید. همانطور که پیش تر اشاره کردیم کمپانی SIEMENS تعدادی از مدل های خود را با کارایی و ویژگی های خاص روانه بازار می کند. سری HV C air-cooled نیز یکی از مدل هایی است که طبق استاندارد IEC تولید می شود. این محصول در دو تیپ ولتاژ بالا و هم ولتاژ پایین عرضه می گردد.

این موتور از فناوری مبدل های خنک کننده جهت استفاده در محیط های با حرارت بالا بهره می برد. در خنک کننده های هوایی ، هوا با دمای محیط داخل موتور می شود و گردش هوا باعث خنک شدن هسته موتور می گردد. این سیستم خنک کننده هوایی مجموعی از Fin cooling ، Tube cooling و Internal cooling می باشد که با هم ترکیب شده اند. همچنین این پمپ دارای گواهی (Ex ec and Ex tc) می باشد که مناسب برای محیط هایی است که خطر انفجار دارد.

موتور SIEMENS سری C AIR COOLED
قدرت (توان)2 (مگاوات)
جنس بدنهچدن
ارتفاع شفت355 – 560 (میلی متر)
ولتاژ کاری380 – 690 (ولت)
تعداد پل2 – 8
گواهی ضد انفجارEx ec, Ex tb
کلاس حفاظتیIP55 – IP66
سیستم خنک کنندهIC411, IC416
سیستم راه اندازVSD / DOL
الکتروموتور زیمنس مدل HV C air-cooled | صنعت پلاس

الکتروموتور زیمنس مدل HV C water-jacket-cooled

الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) مدل HV C تعدادی از موتورهای خود را با سیستم خنک کننده آبی ژاکتدار روانه بازار می کند که با نام HV C water-jacket-cooled شناخته می شود. این موتور مناسب برای محیط های تهاجمی و آلوده می باشد. این محصول کم صدا بوده و هزینه تعمیرات و نگهداری بسیار پایینی دارد. کاربرد این موتور در پتروشیمی ها ، پالایشگاه ها مناطق مرطوب و محیط های با دمای بالا می باشد. این سری در مدلهای ولتاژ بالا نیز تولید می گردد.

الکتروموتور SIEMENS مدل HV C WATER JACKET COOLED
قدرت (توان)2.5 (مگاوات)
جنس بدنهچدن
ارتفاع شفت450 – 560 (میلی متر)
ولتاژ کاری380 – 690 (ولت)
تعداد پل2 – 8
گواهی ضد انفجارEx ec, Ex tb
کلاس حفاظتیIP55 – IP66
سیستم خنک کنندهIC71 W
سیستم راه اندازVSD / DOL
الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) سری C water-jacket-cooled

الکتروموتور زیمنس مدل HV C flameproof

این موتور با حداکثر ایمنی و بالاترین سطح اطمینان در محیط های خطرناکی که امکان انفجار دارد ، مورد استفاده قرار می گیرند ، الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) سری HV C Flame Proof با محفظه و ترمینال باکس ضد آتش یا ضد انفجار در ناحیه ZONE 1 و در صنایع گازی و پالایشگاه ها بسیار پرکاربرد می باشد. ZONE 1 به ناحیه ای اطلاق می شود که در شرایط معمول احتمال وجود ترکیبی از گاز و هوای قابل اشتعال و احتمال شوک الکتریکی در آن ناحیه وجود دارد.

این مدل همانند سری های HV C با سیستم خنک کننده آبی و سیستم مبدلهای خنک کننده در ولتاژ بالا نیز تولید می شود. این موتور دارای استانداردهای ATEX, CQST, EAC می باشد.

الکتروموتور SIEMENS سری HV C FLAMEPROOF
قدرت (توان)1 – 2 (مگاوات)
جنس بدنهچدن
ارتفاع شفت400 – 560 (میلی متر)
ولتاژ کاری380 – 690 (ولت)
تعداد پل2 – 8
گواهی ضد انفجارZone 1, II 2G Ex db IIB T4 Gb, II 2G Ex db IIC T4 Gb
کلاس حفاظتیIP55 – IP66
سیستم خنک کنندهIC411, IC416
سیستم راه اندازVSD / DOL
قدرت (توان)2.5 (مگاوات)
موتور زیمنس مدل HV C flameproof

الکتروموتور زیمنس مدل HV M

این الکتروموتور برای کاربردهای صنعتی و به اصطلاح سنگین کار طراحی شده است. از ویژگی های الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) مدل HV M می توان به مقاوم بودن در برابر شوک الکتریکی ، لرزش و عملکرد خوب در شرایط و دمای بالا و همچنین پایداری در برابر تغییرات فشار اشاره کرد. این دستگاه با داشتن استانداردهای ATEX و IECex مناسب برای محیط های خطرناکی که اماکن انفجار بالاست را دارا می باشد.

از دیگر گواهی نامه های این موتور میتوان به Pressurized اشاره کرد این استاندارد بیانگر این است که موتور ذکر شده از طریق یه محفظه (همانطور که در تصویر مشاهده می کنید) در محیط های خطرناک با فشار بالا می تواند فعالیت کند. این استاندارد مناسب برای کارکرد در ناحیه Zone1 می باشد

استاندارد Increased Safety توضیح دنده ی این است که دستگاه مورد نظر کاربردی بسیار خوبی در محیط های قابل انفجار دارند. این گواهی عملکرد مطلوبی در ناحیه Zone2 دارد.

الکتروموتور SIEMENS سری HV M (ولتاژ پایین)
قدرت (توان)250 5300 (کیلووات)
جنس بدنهچدن
ارتفاع شفت710 – 450 (میلی متر)
ولتاژ کاری380 – 690 (ولت)
تعداد پل4 – 8
گواهی ضد انفجارIncreased safety, Zone 2, II 3 G Ex ec II C T3 Gc Pressurized, Zone 1, II 2 G Ex pxb II C T3 Gb
کلاس حفاظتیIP23, IP55, WP II
سیستم خنک کنندهIC 01, IC 81 W, IC 611
سیستم راه اندازVSD / DOL
میزان بهره وری98%
الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) سری HV-M

الکتروموتور ضد انفجار زیمنس مدل HV Series A-compact PLUS

این موتور با سیستم خنک کننده ماژولار مناسب برای سیستم های آب شیرین کن ، تولید برق و آب و فاضلاب می باشد. الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) مدل HV Series A-Compact PLUS همانند تمامی مدلهای Non Standard دارای گواهی نامه های ATEX بوده و برای محیط های خطرناک مناسب می باشد.

در ادامه مشخصات فنی این موتور را مشاهده می کنید.

موتور SIEMENS سری HV SERIES COMPACT PLUS
قدرت (توان)1.5 – 3.5 (مگاوات)
جنس بدنهچدن
ارتفاع شفت450 – 630 (میلی متر)
ولتاژ کاری675 (ولت)
سرعت موتور750 – 1800 (rpm)
تعداد پل4 – 8
گواهی ضد انفجارIncreased safety Ex ec Ex Zone 2
کلاس حفاظتیIP55, IP56 non heavy sea
سیستم خنک کنندهIC81W, IC86W
سیستم راه اندازVSD / DOL
موتور زیمنس A compact plus | صنعت پلاس

الکتروموتور زیمنس TN Series H-compact

کمپانی SIEMENS برای صرفه جویی در مصرف انرژی و تبعیت از قوانین زیست محیطی اقدام به طراحی سری TN Series H-compact نمود. این موتور فضای کمی را اشغال می کند. و دارای گواهی نامه های ضد انفجار می باشد. همچنین الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) مدل TN Series H-compact در محیط هایی که فشار بالا نیاز است مورد استفاده قرار می گیرند.

الکتروموتور SIEMENS مدل TN SERIES H-COPMACT
قدرت (توان)600 – 2000 (مگاوات)
جنس بدنهچدن
ارتفاع شفت450 – 560 (میلی متر)
ولتاژ کاری380 – 690 (ولت)
سرعت موتورقابل سفارش
تعداد پل2 – 8
گواهی ضد انفجارIncreased safety, Zone 2, II 3 G Ex ec II C T3 Gc
کلاس حفاظتیIP55, IP65
سیستم خنک کنندهIC 411, IC 416
سیستم راه اندازVSD / DOL
الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) سری TN Series H-compact

انواع الکتروموتور زیمنس ولتاژ بالا

خرید انواع الکتروموتور زیمنس ولتاژ بالا

مجموعه SIEMENS موتورهای ولتاژ بالا خود را با استاندارد IEC روانه بازار میکند ، در این بین سری SIMOTICS HV AboveNEMA تنها مدلی از الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) می باشد که مطابق با استاندارد NEMA روانه بازار می گردد. این موتورها طیف وسیعی از کاربردهای صنعتی و بزرگ را پوشش می دهند. از 150 کیلووات تا 100مگاوات دامنه ی توان تولیدی این دسته از موتورها می باشد.

نهایت سرعت سنکرون در این الکتروموتورها تا 16000 دور در دقیقه و نهایت گشتاور تولیدی آنها تا 40000 کیلو نیوتن متر می رسد. از دیگر مشخصه ها مهم سری می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • چندین سیستم خنک کننده
  • رعایت الزامات کیفیت در استاندارد API
  • کاربرد در دمای پایین (55-)
  • استفاده از رنگ های مخصوص برای محیط های تهاجمی

موارد که ذکر شد مشخصا در تمامی مدل ها نیست و برای اطلاع از مشخصات دستگاه مورد نظر لازم است که با واحد فنی ما در ارتباط باشید.

الکتروموتور زیمنس ولتاژ بالا کامپکت

لاین کامپکت الکتروموتور زیمنس (SIEMENSهم در ولتاژ پایین و هم در ولتاژ بالا تولید می شوند. مدل های ولتاژ پایین را پیش تر به شما معرفی کردیم. اما مدل های ولتاژ بالا در سه مدل تولید می شوند. سری های SIMOTICS HV C air-cooled , SIMOTICS HV C water jacked cool و SIMOTICS HV C flameproofموتورهایی هستند که در استاندارد IEC قرار گرفته و ورژن های ولتاژ پایین آنها نیز تولید می شوند. محدوده ی توان این موتورها 150 کیلووات تا 7.1 مگاوات می باشد. همانطور که در بخش موتورهای ولتاژ پایین اشاره کردیم ، سری های کامپکت به صورت مختص و با ویژگی های منحصر به فرد سیستم های خنک کننده از طریق لوله های درون موتور مانند مبدل های خنک کننده ، سیستم آبی ژاکت دار تولید می شوند.

الکتروموتور زیمنس ولتاژ بالا سری ماژولارModular

این مدل از الکتروموتورهای زیمنس (SIEMENSدر سه سری SIMOTICS HV M ، SIMOTICS HV M slipring و SIMOTICS HV Series A-compact PLUS تولید می گردد. قطعات موتورهای ماژولار قابل تنظیم و تغییر شکل می باشد. در حقیقت انعطاف پذیری بالایی دارد. همچنین این دستگاه ها دارای قابلیت های امنیتی بالایی بوده که از طریق سیستم های کنترل (درایو ها) به بهینه سازی مصرف انرژی کمک می کند. با توجه به طراحی ماژولار ، قابلیت تعویض قطعات و سرویس دهی در این موتورها آسان می باشد.در ادامه مشخصات فنی و شکل ظاهری این محصولات را مشاهده می کنید.

الکتروموتور زیمنس ولتاژ بالا با قدرت بالا 

کاربرد الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) ولتاژ بالا ، صنعتی یا اصطلاحا سنگین کار می باشد. درصنایع گاز ، نفتی و پالایشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند. سری SIMOTICS HV HP یا HighPower از جمله محصولاتی می باشد که کاربردی صنعتی دارند. سیستم خنک کننده ماژولار از گرم شدن دستگاه در دورهای بالا جلوگیری کرده و سبب بالا رفتن راندمان موتور می شود.

این سری هم با ساختار سنکرون و هم با ساختار آسنکرون تولید می شود که می توان برای راه اندازی آنها از درایو (VSD) و استارتر یا راه انداز مستقیم (DOL) استفاده کرد.

الکتروموتور زیمنس ولتاژ بالا و تخصصی

کمپانی زیمنس برای موارد خاص و سفارشی قوی ترین و تخصصی ترین موتورهای خود را در این لاین عرضه می کند. الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) مدل های تخصصی خود را در 7 سری تولید می کند که با حداکثر توان 100 مگاوات و نهایت گشتاور 40000 کیلونیوتن متر مناسب برای کاربردهای سنگین می باشد.

  • HS-modyn : با ساختار آسنکرون
  • HV High Speed Synchron : سنکرون
  • HV Series Metals : سنکرون و آسنکرون
  • HV Series Mining – Ring Motor : سنکرون
  • HV Series Mining Conveyor : سنکرون
  • HV Series Mining Mine Winder : سنکرون
  • HV Series Energy : آسنکرون (القایی)

در ادامه به مشخصات فنی این مدلها اشاره شده است ، برای مشاوره و راهنمایی با کارشناسان فنی ما در تماس باشید.

الکتروموتور ولتاژ بالا زیمنس (SIEMENS) سری تخصصی (Specialized)

الکتروموتور ولتاژ بالا زیمنس با استاندارد NEMA

این مدل هم برای کار با ولتاژ بالا و هم بکارگیری در ولتاژ پایین تولید می شود. سری HV (High Voltag) با استاندارد NEMA یکی معروف ترین و پرکاربردترین سری های الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) می باشد که نهایت تا 20 مگاوات (معادل 27.500 اسب بخار) قدرت تولید می کند. مشخصات فنی این مدل به شرح ذیل می باشد.

الکتروموتور ولتاژ بالا زیمنس سری HV AboveNEMA

نحوه نصب الکترو موتور زیمنس

نحوه نصب الکتروموتور زیمنس

توجه کردن به نحوه نصب الکتروموتور زیمنس امری حیاتی است تا از کارایی بهینه و عملکرد درست این دستگاه الکتریکی اطمینان حاصل شود. قبل از نصب، مشخصات فنی الکتروموتور زیمنس باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد. این مشخصات شامل ابعاد، توان و ویژگی های دیگر الکترو موتور است که باید با شرایط نصب هم خوانی داشته باشد.

قبل از شروع فرآیند نصب، قطعات الکتروموتور زیمنس باید به دقت بررسی شوند. این قطعات باید در شرایط عالی و بدون هیچ گونه آسیبی باشند تا بهره‌ وری الکترو موتور به حداکثر ممکن افزایش یابد.

هنگام نصب الکترو موتور زیمنس، از دستور العمل های دقیق و فنی که در کتابچه راهنما یا دفترچه فنی الکترو موتور زیمنس آمده است، استفاده کنید. رعایت دقیق این دستور العمل ها کمک می کند تا نصب به درستی انجام شود و احتمال هر گونه مشکلات بعدی کاهش یابد.

خدمات پس از فروش الکتروموتور زیمنس، شامل راهنمایی های نصب و سرویس الکترو موتور می شود. این خدمات می توانند به شما کمک کنند تا در فرآیند نصب و استفاده از الکترو موتور زیمنس به بهترین شکل ممکن عمل کنید.

به طور خلاصه، نکات کلیدی در نصب الکترو موتور زیمنس شامل بررسی مشخصات فنی، بررسی قطعات، رعایت دستورالعمل های نصب و بهره‌ گیری از خدمات پس از فروش برای اطمینان از عملکرد بهینه این دستگاه الکتریکی است.

مقایسه الکتروموتور زیمنس با رقبا در صنعت

مقایسه الکترو موتور های زیمنس با رقبا در صنعت نشان می دهد که الکتروموتور زیمنس چند فاز به عنوان یکی از پیشتاز ها در بازار الکترو موتور ها مطرح است. این الکترو موتور ها با عملکرد برتر و کارایی بالا در صنایع مختلف، از جمله صنایع بزرگ، ماشین‌آلات و سیستم های تولید به کار می روند.

در مقایسه با الکتروموتور زیمنس تک فاز، الکترو موتور زیمنس چند فاز دارای قابلیت ها و ویژگی های فنی برتری است. این الکترو موتور ها از نظر توان و کارایی بالاتری برخوردارند و برای کاربرد های صنعتی متنوع مورد ترجیح قرار می گیرند.

همچنین، الکتروموتور زیمنس IEC به عنوان یک استاندارد بین‌ المللی در صنعت الکترو موتور ها شناخته می شود. این استاندارد باعث شده است که الکترو موتور های زیمنس با استفاده از این استاندارد، دارای کیفیت و قابلیت مقایسه با رقبا در بازار بین‌ المللی باشند و توانایی رقابت با الکترو موتور های دیگر را داشته باشند.

با این وجود، باید توجه داشت که الکترو موتور زیمنس همچنان با معایبی همچون هزینه‌ی نسبتاً بالا مواجه است. این معایب ممکن است در مقایسه با رقبا، در برخی موارد، مشکلاتی را برای برخی از کاربران ایجاد کنند.

انتخاب الکتروموتور زیمنس برای کاربرد خاص

نحوه انتخاب الکتروموتور زیمنس برای کاربردهای خاص

نحوه انتخاب الکترو موتور های زیمنس برای کاربرد های خاص به ویژگی های فنی و نیاز های خاص صنعتی مرتبط است. خرید پمپ صنعتی از مجموعه صنعت پلاس می تواند بهترین تصمیم باشد. زیرا این پمپ ها نیاز به الکترو موتور های مناسب برای عملکرد بهینه دارند. لیست قیمت الکتروموتور زیمنس می تواند در انتخاب مناسب ترین الکترو موتور برای کاربرد های خاص کمک کند.

برای صنایع کوچک و متوسط با نیاز های توان کمتر معمولا از الکتروموتور زیمنس ولتاژ پایین استفاده می شود، در حالی که الکتروموتور زیمنس ولتاژ بالا برای صنایع بزرگ با نیاز های توان بیشتر مناسب است.

در انتخاب الکترو موتور های زیمنس برای کاربرد های خاص، ابتدا نیازمندی های خود را به دقت مورد بررسی قرار دهید. نیاز به توان، سرعت و قابلیت های کنترلی الکترو موتور باید به صورت دقیق مشخص شود. توانایی پلاک خوانی الکتروموتور زیمنس نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. سپس با مشاهده لیست قیمت الکترو موتور زیمنس، می توانید تطبیقی بین نیاز های خود و ویژگی های فنی الکترو موتور برقرار کنید.

قیمت الکتروموتور زیمنس و نحوه استعلام آن

با توجه به درخواست بالا و نیاز متقاضیان و صنایع مختلف تنوع در مدل های الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) زیاد باشد. موتورهای برقی AC کاربردی فراوان در کارخانجات برای راه اندازی و تأمین نیروی محرکه دارند. موتورگیربکس ها و درایوها (اینورتر) برند SIEMENS نیز همانند الکتروموتورهای آن از کیفیت و دقت بالایی برخوردار بوده و از این جهت بسیار مورد استفاده قرار میگیرند.

درواقع محصولات برند SIEMENS در صنایع و کارخانجات داخل کشور نیز با توجه به کیفیت ، بازدهی و عمر طولانی بسیار پرکاربرد و پرطرفدار می باشد. از عوامل مهم در قیمت موتورها می توان به سه فاز و تک فاز بودن ، ضدانفجار و معمولی بودن ، میزان دور و گشتاور آنها اشاره کرد. اما نکته ای که باید بابت خرید در خصوص محصولات SIEMENS به آن دقت کرد ، وارداتی بودن محصولات این مجموعه است.

با نظر به نوسانات قیمت ارز و محدودیت های موجود ، اطلاع داشتن از میزان هزینه ی خرید این موتورهای برقی مستلزم به استعلام قیمت و همچنین موجودی مدل مورد نظر می باشد. کارشناسان صنعت پلاس همواره آماده پاسخگویی برای مشاوره های فنی و استعلام قیمت به شما همراهان عزیز هستند. از این رو برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در تماس باشید.

خرید الکتروموتور زیمنس در صنعت پلاس

تا به اینجا با تاریخچه تأسیس ، نحوه عملکرد و انواع مدلهای الکتروموتور زیمنس (SIEMENS) آشنا شده اید. در واقع هدف ما در این مقاله بالا بردن آگاهی شما در زمینه موتورهای AC و ساختار داخلی آنها بود. با توجه به گستردگی کاربرد الکتروموتورها چه در صنایع و چه در مصارف نیمه صنعتی و مسکونی ، می توان برند SIEMENS را به عنوان یک گزینه با کیفیت و راندمان بالا در نظر گرفت.

واحد فروش مجموعه صنعت پلاس در جهت مرتفع کردن نیاز شما متقاضیان عزیز ، همواره آماده پاسخگویی و دادن مشاوره های لازم به شما عزیزان می باشد. اما با نظر به محدودیت های واردات ، خواهشمندیم برای موجود بودن مدل مورد نظر خود با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

سوالات متداول

انواع الکتروموتور های زیمنس کدامند؟

شامل الکتروموتور سه فاز (پایه‌دار و فلنچ‌دار) می شوند.

توان خروجی الکتروموتور زیمنس چقدر است؟

بین 0.12 تا 400 کیلو وات

سایز این الکتروموتورها تاثیری بر توان آن دارد؟

بله. الکترو موتور های سایز کوچک تر، توان بیشتری دارند.

با کیفیت ترین جایگزین برای الکتروموتور زیمنس کدامند؟

الکترو موتور موتوژن تبریز

این الکتروموتور ها را از کجا بخریم؟

صنعت پلاس به عنوان بهترین منبع فروش الکترو موتور های زیمنس در ایران فعالیت دارد.

محصولات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجوی محصولات

Search

"*" فیلدهای الزامی را نشان می دهد

نام*

×

ارتباط با واحد فروش صنعت پلاس

× مشاوره آنلاین