انواع تجهیزات صنعتی | صنعت پلاس

گیربکس صنعتی

گیربکس بونفیلیولی (BONFIGLIOLI)

گیربکس بونفیلیولی (Bonfiglioli)

گیربکس SEW

خرید گیربکس SEW

گیربکس چیست؟

حتی اگر هیچ ارتباطی با صنعت نداشته باشید و از گیربکس صنعتی چیز زیادی ندانید، احتمالاً نام آن را به عنوان یکی از تجهیزات مهم اتومبیل شنیده‌اید. اما حقیقت این است که این تجهیز کاربردهایی به مراتب گسترده‌تر و متنوع‌تر دارد و در صنایع گوناگون به شکل‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بسیاری از ماشین‌هایی که در صنعت به کار می‌روند، در ساختار خود دارای گیربکس هستند. در این مطلب قرار است با این قطعه پرکاربرد بیشتر آشنا شویم و به زبانی ساده، متوجه شویم دقیقاً چه کاری انجام می‌دهد. همچنین آشنایی با انواع گیربکس صنعتی و اجزای آن از جمله مواردی هستند که در ادامه مورد بحث قرار خواهند گرفت.

در واقع گیربکس ابزاری است برای انتقال قدرت مکانیکی از منبع تولید کننده قدرت به مصرف کننده آن. این قدرت یا توان مکانیکی توسط گشتاور به این قطعه منتقل می‌گردد و سپس به صورت تنظیم شده به تجهیز مصرف کننده انتقال می‌یابد. به عبارتی دیگر، گیربکس مانند یک واسطه در این بین عمل می‌کند. این تعریف، ساده‌ترین و در عین حال جامع‌ترین تعریف گیربکس صنعتی محسوب می‌شود.

گیربکس صنعتی چیست؟+آشنایی با گیربکس صنعتی

تصویر

نام محصول

قیمت

گیربکس SEW هلیکال مدل R

گیربکس SEW هلیکال مدل RX

گیربکس SEW هلیکال مدل RM

گیربکس SEW کرانویل پینیون سری k

 گیربکس SEW شافت بغل سری k

گیربکس SEW آویز شافت موازی

گیربکس SEW مدل حلزونی

گیربکس SEW مدل خورشیدی

گیربکس SEW مدل خورشیدی سری XP

 گیربکس SEW مدل خورشیدی سری P-X

 گیربکس SEW دور متغیر سری D

گیربکس SEW دور متغیر سری VU

گیربکس SEW استیل

گیربکس هلیکال بونفیلیولی مدل EVOX

گیربکس هلیکال بونفیلیولی مدل AS

گیربکس هلیکال بونفیلیولی مدل C

گیربکس خورشیدی بونفیلیولی مدل TQ

گیربکس خورشیدی بونفیلیولی مدل MP

گیربکس خورشیدی بونفیلیولی مدل TQF

گیربکس خورشیدی بونفیلیولی مدل TQW

گیربکس خورشیدی بونفیلیولی مدل SL

گیربکس خورشیدی بونفیلیولی مدل LC

گیربکس خورشیدی بونفیلیولی مدل TQFE

گیربکس خورشیدی بونفیلیولی مدل MPE

گیربکس خورشیدی بونفیلیولی مدل BMS

گیربکس حلزونی بونفیلیولی مدل VF/W

گیربکس مخروطی بونفیلیولی سری A

گیربکس مخروطی بونفیلیولی سری HDO

 گیربکس بونفیلیولی خورشیدی مدل 3H

گیربکس بونفیلیولی خورشدی حلزونی مدل 3V

گیربکس شفت بغل بونفیلیولی مدل KR

گیربکس بونفیلیولی خورشیدی سری TQK

 گیربکس شفت بغل بونفیلیولی مدل TR

گیربکس بونفیلیولی آویز مدل HDP

گیربکس آویز بونفیلیولی مدل HDPE

 گیربکس بونفیلیولی آویز مدل TA

گیربکس بونفیلیولی آویز مدل S

گیربکس بونفیلیولی آویز مدل F

در بسیاری از موارد گشتاور منبع تولید کننده نیروی مکانیکی با گشتاور مورد نیاز یا متناسب با مصرف کننده، متفاوت است. کاری که گیربکس انجام می‌دهد هماهنگی گشتاور یا سرعت دورانی است به طوری که مصرف کننده بتواند به درستی از آن بهره ببرد.

 

 

گیربکس صنعتی منبع توان خود را از کجا تأمین می‌کند؟

منبع تولید کننده توان مکانیکی می‌تواند متفاوت باشد. موتورهای بنزینی، الکتروموتور، موتور دیزلی، توربین آبی و یا بادی، توربین بخار، موتورهایی با سوخت گازی و … مثال‌هایی از منابع تولید کننده قدرت مکانیکی هستند. در واقع نوع این منبع تفاوت چندانی در کارکرد گیربکس ندارد و تنها کافیست بتواند گشتاور تولید شده را انتقال دهد.

در مورد مصرف کننده نیز ماجرا به همین منوال است. تفاوتی ندارد گشتاور دریافتی از منبع تولید کننده به چه ماشین یا تجهیزی منتقل می‌شود. تنها لازم است این مصرف کننده قادر به دریافت توان مکانیکی و گشتاور باشد.

اجزا و قطعات گیربکس صنعتی

اجزای گیربکس صنعتی

گیربکس مانند هر تجهیز صنعتی دیگر، اجزای متفاوتی دارد. مهم‌ترین جزء به کار رفته در این تجهیز را می‌توان چرخ‌دنده دانست. اما به جز آن بخش‌های دیگری مانند یاتاقان، کاسه نمد، شافت، پوسته، درپوش کنترل روغن و … نیز در گیربکس دیده می‌شوند که هر کدام کاربرد و وظیفه‌ای خاص دارند:

  • شافت: شافت‌های گیربکس صنعتی از نوع ورودی و خروجی هستند و اغلب از آلومینیوم و یا فولاد ساخته می‌شوند.
  • یاتاقان: یاتاقان قطعه‌ای است که بار وارد شده از سمت شافت‌های ورودی و خروجی را متحمل می‌شود. این بار ممکن است به صورت محوری یا شعاعی باشد.
  • کاسه نمد: این قطعه وظیفه محافظتی دارد و از یاتاقان در برابر آلودگی‌ها محافظت می‌کند. همچنین روغنی را که داخل پوسته گیربکس است، نگه می‌دارد.
  • پوسته گیربکس صنعتی: این بخش چرخ‌دنده ها را تماماً در خود جای می‌دهد و اغلب چدنی است.

پیشرانه ها در گیربکس صنعتی

پیشرانه مورد استفاده در گیربکس صنعتی

پیشرانه های استفاده شده در اجزای گیربکس صنعتی، معمولاً بر اساس نیاز های مختلف صنایع و مشخصات فنی گیربکس صنعتی، متفاوت هستند. یعنی شما بر حسب نیاز و بودجه خود، می توانید موتوری با پیشرانه مناسب خریداری کنید. گیربکس Sew یکی از بهترین گیربکس ها در صنعت محسوب می شود که برای کاربرد های سنگین صنعتی به کار می رود.

انتقال دقیق توان، سرعت مورد نیاز و گشتاور مناسب از جمله مشخصات فنی خاص گیربکس صنعتی کاهنده برای اتصال موتور ها به دستگاه های صنعتی مختلف استفاده می شود. با این حال، گیربکس های صنعتی نیز دارای معایبی هستند که باید در نظر گرفته شوند.

ابعاد بزرگ و وزن سنگین گیربکس های صنعتی از جمله معایب گیربکس صنعتی است که در برخی موارد باعث مشکلاتی مانند نصب و حمل و نقل آن ها شود. علاوه بر این، هزینه نگهداری و تعمیرات گیربکس های صنعتی نیز می تواند به عنوان یکی از معایب آن ها مطرح شود، زیرا نیاز به تخصص فنی و هزینه های بالا برای این موارد وجود دارد.

با این حال، از آنجایی که گیربکس های Sew از بهترین گیربکس های موجود در بازار محسوب می شوند، معمولاً با مشخصات فنی دقیق و کارایی بالا، توانسته‌ اند جایگاه ویژه ای در صنعت را به دست آورند. این گیربکس ها به عنوان گیربکس سنگین صنعتی با توانایی های منحصر به فرد، در بسیاری از صنایع مانند صنایع نفت، گاز، معدن، و صنایع سنگین دیگر، کاربرد دارند و به عنوان اجزای اساسی در اتوماسیون صنعتی و خطوط تولید مورد استفاده قرار می گیرند.

تماس با ما

گیربکس صنعتی چه کاربردهایی دارد؟

در این بخش از مطلب می‌خواهیم به بیان دقیق‌تر گستره کاربرد گیربکس‌ صنعتی بپردازیم.

  • صنعت پتروشیمی
  • تولید نئوپان
  • صنایع مس و روی
  • تولید سیمان
  • صنعت فولاد
  • کوره‌های مذاب (انتقال مواد)
  • آسیاب بامیل
  • جابجایی مواد در معادن مختلف
  • پمپ‌های هیدرولیکی بزرگ

کاربرد گیربکس صنعتی در اتوماسیون صنعتی

کاربرد گیربکس صنعتی در اتوماسیون صنعتی

انتخاب نوع مناسب از انواع گیربکس صنعتی و خرید گیربکس صنعتی با توجه به نیاز های اتوماسیونی و خطوط تولید، امری اساسی است. گیربکس های سرعتی ویژگی های منحصر به‌ فردی دارند که به اتوماسیون صنعتی کمک می کنند.

در اتوماسیون صنعتی، استفاده از گیربکس های صنعتی به منظور کنترل و تنظیم سرعت، گشتاور و جهت حرکت در خطوط تولید و دستگاه های مختلف بسیار حیاتی است. گیربکس های صنعتی با انواع و مدل های مختلف، امکان انتقال سرعت و توان به شکل دقیق و مطابق با نیاز های اتوماسیون صنعتی را فراهم می کنند.

پس از خرید هر گیربکس صنعتی، نیاز به نصب و راه اندازی دارد. نصب گیربکس صنعتی به درستی و با دقت، از اهمیت بسیاری برخوردار است. این نصب و راه‌ اندازی به‌ درستی، عملکرد بهینه گیربکس را تضمین می کند و در تحقق اهداف اتوماسیون صنعتی نقش اساسی دارد.

با توانایی تنظیم سرعت و گشتاور، گیربکس صنعتی به عنوان عنصر کنترلی در اتوماسیون صنعتی عمل می کند. این ویژگی ها باعث می شوند که این گیربکس ها در خطوط تولید و دستگاه های مختلف به‌طور گسترده ای استفاده شوند و بتوانند کارایی و کاربردی بیشتری را به اتوماسیون صنعتی بخشند.

به طور خلاصه، نقش بسیار مهمی که گیربکس های صنعتی، به ویژه انواع گیربکس صنعتی و گیربکس سرعتی در اتوماسیون صنعتی و پمپ دیافراگمی ایفا می کنند، نشان از اهمیت بالایی دارد که این اجزا در بهبود و کنترل فرایند های صنعتی و خطوط تولید دارند.

گیربکس افزاینده و گیربکس کاهنده را بیشتر بشناسید

همان‌طور که پیش از این گفتیم، کار گیربکس دریافت و تنظیم گشتاور و انتقال آن به مصرف کننده است. گاهی این تنظیم به صورت افزایش گشتاور و گاهی کاهش گشتاور خود را نشان می‌دهد و به همین دلیل گیربکس صنعتی به دو دسته افزاینده و کاهنده تقسیم می‌شود.

البته این نام به تغییری که روی سرعت دوران اعمال می‌شود اشاره دارد، نه تغییر گشتاور. بدین معنا که گیربکس افزاینده، سرعت را زیاد و در نتیجه گشتاور را کم می‌کند. در مقابل گیربکس کاهنده، سرعت را کم و گشتاور را زیاد می‌نماید.

نوع افزاینده این تجهیز با عنوان گیربکس دور بالا نیز شناخته می‌شود و بیشتر در صنایع پالایشگاهی به کار می‌رود.

خرید انواع گیربکس صنعتی

انواع گیربکس صنعتی چیست؟

به جز دسته بندی بالا، به شکلی دیگر نیز می‌توان گیربکس‌ها را به انواع گوناگون دسته بندی کرد که در ادامه معرفی خواهند شد:

گیربکس خورشیدی (سیاره‌ای)

به عنوان اولین نوع اجازه دهید گیربکس‌های خورشیدی را به شما معرفی کنیم. این گیربکس‌ها در مواردی کاربرد دارند که به تبدیل و راندمان بالا نیاز باشد. این تجهیزات خصوصاً برای توان و دورهای بالا یک انتخاب عالی محسوب می‌شوند و خود دو نوع تک استیج و چند استیج دارند. در گیربکس صنعتی خورشیدی نسبت تبدیل میان دو عدد 3 و 7 قرار می‌گیرد و تعداد دور ایده‌آل بین 5 دور تا 800 دور در دقیقه است.

گیربکس حلزونی

یکی دیگر از انواع پرکاربرد گیربکس‌ ها، انواع حلزونی آن‌هاست که خصوصاً در تولید آسانسور جایگاه ویژه‌ای دارد. این تجهیز یک چرخ‌دنده برنزی دقیقاً شبیه حلزون دارد و همچنین یک بخش ماردونی فولادی. ویژگی بارز گیربکس صنعتی حلزونی عدم خود قفل شوندگی و کارکرد نرم است.

گیربکس آویز

این گیربکس‌ها چند محور همزمان دارند و به همین دلیل قادر هستند گشتاورهای بسیار بالایی را ایجاد نمایند. این ویژگی و همچنین امکان کار کردن به صورت دائمی (به دلیل وجود روغن زیاد در جعبه دنده) باعث می‌شود از گیربکس نوع آویز در جرثقیل‌های سقفی و همچنین میکسرها، بیشتر استفاده شود.

گیربکس کرانویل پینیون

در این نوع گیربکس صنعتی دو نوع چرخ‌دنده به کار رفته است. اول چرخ‌دنده‌هایی از نوع هلیکال و دوم چرخ‌دنده‌هایی خاص که می‌توانند در زاویه 90 درجه، گشتاور را منتقل کنند. نوع چرخ‌دنده‌های مارپیچی یا هلیکال که در این نوع گیربکس به کار رفته قادر است گشتاورهای بسیار بالا را به سادگی و بدون ایجاد صدا و ضربه، ایجاد نماید. این مورد ویژگی بارز گیربکس کرانویل پینیون به حساب می‌آید.

گیربکس شافت مستقیم (هلیکال)

همان‌طور که در قسمت قبل نیز درباره چرخ‌دنده هلیکال خواندید، این نوع گیربکس صنعتی نیز دارای همین نوع چرخ‌دنده به شکل مارپیچ است. امتداد پروفیل این چرخ‌دنده‌ها نسبت به امتداد شافت گیربکس ، مورب در نظر گرفته می‌شود. همین مورب بودن باعث می‌شود در میان انواع گیربکس ، این تجهیز بسیار کم سر و صداتر باشد.

علاوه بر این انواع که در بالا توضیح داده شد، خوب است بدانید مصرف کننده می‌تواند مشخصات گیربکس صنعتی مورد نظر را تا حدی خودش شخصاً انتخاب کند و گیربکسی مخصوص به کار خود سفارش دهد.

فناوری نوین در گیربکس صنعتی

فناوری نوین در طراحی گیربکس صنعتی

در حوزه فناوری های نوین در طراحی گیربکس های صنعتی، صنعت پلاس به عنوان یک فروشنده تجهیزات صنعتی، به تلاش برای بهبود کیفیت و افزایش کارایی گیربکس های صنعتی می پردازد. گیربکس های صنعتی از انواع موتور گیربکس صنعتی بهره می برند که به دلیل قدرت، دوام و کاربرد گسترده، توجه بسیاری را به خود جلب کرده اند.

روند به‌ کار گیری فناوری های نوین و مدرن در طراحی گیربکس های صنعتی نقش بسیار مهمی را ایفا می کند. این فناوری ها عملکرد گیربکس ها را بهبود می بخشند و باعث کاهش هزینه ها و افزایش کارایی می شوند. از جمله مهم ترین فاکتور ها در فروش گیربکس های صنعتی، قیمت گیربکس صنعتی است که تحت تأثیر مستقیم فناوری ها و امکاناتی که ارائه می شود، قرار می گیرد.

برای مشتریان، شناخت کاربرد انواع گیربکس صنعتی در صنایع مختلف، امری حیاتی است. انواع موتور گیربکس صنعتی بسته به نوع کاربردشان، توانایی های مختلفی دارند که انتخاب درست برای هر کاربرد، به عوامل فنی، عملکردی و کاربردی آن بستگی دارد.

در نهایت، صنعت پلاس با توجه به نیاز های مختلف صنایع، گزینه های گسترده‌ ای از گیربکس های صنعتی با کیفیت و متنوع را به مشتریان ارائه می دهد تا بتوانند بر اساس نیاز های خود، بهترین گزینه را انتخاب کنند و از بهره وری و کارایی بیشتری برخوردار شوند.

محاسبات و مدل سازی در طراحی گیربکس صنعتی

محاسبات و مدل سازی در طراحی گیربکس های صنعتی از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. خرید تجهیزات صنعتی، از جمله گیربکس های صنعتی، اغلب به همراه مطالعات مدل سازی و محاسبات دقیق برای انتخاب بهترین گزینه برای نیاز های خاص صنعتی انجام می شود.

مدل سازی و محاسبات در طراحی گیربکس های صنعتی، به طور گسترده ای برای بررسی مزایای گیربکس صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. این محاسبات معمولاً شامل تحلیل عملکرد گیربکس صنعتی، بررسی کارایی اجزای گیربکس و بررسی امکان ساخت گیربکس کوچک قوی با بهترین عملکرد ممکن هستند.

با توجه به مزایای اجزای گیربکس صنعتی، عملکرد بهینه آن ها در مدل‌ سازی و محاسبات به دقت مورد بررسی قرار می گیرند. کاتالوگ گیربکس اطلاعات مفیدی را در این محاسبات فراهم می کند و به طراحان این امکان را می دهد تا با استفاده از اطلاعات مربوطه، گیربکس های صنعتی با عملکرد بهینه را انتخاب کنند.

گیربکس های افزاینده با توانایی افزایش کارایی و توان موتور ها، نیز در مدل سازی و محاسبات مورد توجه قرار می گیرند. گیربکس افزاینده معمولاً در کاربرد هایی که نیاز به افزایش سرعت و گشتاور دارند، مورد استفاده قرار گرفته و عملکرد بهتری را فراهم می کند. عملکرد گیربکس صنعتی بر اساس مشخصات فنی، کاتالوگ گیربکس و محاسبات دقیق تعیین می شود. از این رو، در مدل سازی و محاسبات، تلاش برای ارائه بهترین گیربکس صنعتی با عملکرد بهینه و افزاینده برای نیاز های مختلف صنایع صورت می گیرد.

مواد و ساختار در بهبود عملکرد گیربکس صنعتی

تأثیر نوآوری مواد و ساختار در بهبود عملکرد گیربکس صنعتی

نوآوری ها در حوزه مواد و ساختار در طراحی و ساخت گیربکس های صنعتی، تأثیر چشمگیری در بهبود عملکرد این تجهیزات داشته‌ اند. آشنایی با گیربکس های صنعتی از جمله گیربکس بونفیلیولی که از آخرین نوآوری های مواد و ساختار بهره‌ برداری می کند، امکان بهبود و بهره وری بیشتر را برای صنایع فراهم می کند.

نوآوری های مواد و ساختاری مانند استفاده از مواد مقاوم و با کیفیت بالا، بهبود در دقت ساخت و استفاده از فناوری های پیشرفته تأثیر به سزایی در بهبود عملکرد دارند. گیربکس بونفیلیولی به عنوان یک نمونه از این نوآوری ها با توجه به ویژگی های خاص مواد و ساختار، از طراحی مدرن و کارایی بالا برخوردار است که توانسته عملکرد گیربکس های صنعتی را بهبود بخشد.

معمولاً یکی از موارد مورد توجه در خرید گیربکس های صنعتی، لیست قیمت گیربکس صنعتی است. قیمت گیربکس صنعتی کوچک نیز به عنوان یکی از نقاط مهم در انتخاب تجهیزات برای صنایع مختلف مطرح می شود. این قیمت ها بسته به مشخصات فنی، اندازه و عملکرد مورد نظر، متغیر هستند.

صنعت پلاس به عنوان یک ارائه دهنده تجهیزات صنعتی، با توجه به نوآوری های مواد و ساختار در گیربکس های صنعتی، به مشتریان خود گزینه های متنوعی از گیربکس های با کیفیت و با توانایی های بهبود یافته را ارائه می دهد تا بتوانند از بهره‌ وری و عملکرد بهتری برخوردار شوند.

نکات نصب و نگهداری گیربکس‌ صنعتی

نصب و نگهداری گیربکس‌های صنعتی

اگر می‌خواهید تجهیز مورد استفاده شما بیشترین طول عمر و بهترین کارایی را داشته باشد، باید بیشترین دقت را هنگام نصب و در طول فرآیند استفاده، به کار بگیرید. گاهی توجه به نکاتی ساده و بررسی‌های دوره‌ای می‌تواند به سادگی از بروز خسارت‌های جدی جلوگیری به عمل آورد.

  1. روغن یکی از موارد بسیار مهمی است که وجود آن همیشه باید بررسی شود. هنگامی که می‌خواهید گیربکس صنعتی را راه‌اندازی نمایید، حتماً میزان روغن آن را بررسی کنید. علاوه بر بررسی حجم روغن لازم است گران‌روی آن را نیز چک نمایید.
  2. برای این که قطعات کمترین آسیب را ببینند باید گریس‌کاری دوره‌ای را در برنامه نگهداری از گیربکس قرار دهید.
  3. گیربکس تجهیزی است که معمولاً حین کار لرزش نسبتاً زیادی دارد. به همین جهت لازم است حتماً به طور محکم به زمین وصل شده باشد.
  4. قطعاتی که در داخل گیربکس صنعتی به کار می‌روند باید دارای میزان استانداردی از لقی باشند.

علائم احتمالی آسیب گیربکس و روش بررسی آن‌ها

خرابی‌های احتمالی گیربکس را به شکل زیر بررسی کنید:

  • اگر حس می‌کنید نشتی روغن زیاد است، احتمالاً درپوش یا کاسه نمد دچار مشکل شده و یا شاید روغن زیادی در گیربکس وجود دارد.
  • هر چند انواع مختلف گیربکس تا حدی سر و صدا دارند، اما صدای بیش از حد بدون شک نشان دهنده یک مشکل است. در ساده‌ترین حالت ممکن است محل نصب تراز نباشد و یا روغن موجود در گیربکس کم باشد. علاوه بر این خرابی خار (یا جای خار)، یاتاقان و چرخ‌دنده‌ها نیز می‌تواند سر و صدای غیرمعمول ایجاد کند. گاهی نیز یک جسم خارجی در گیربکس گیر می‌افتد و موجب صداهای غیرطبیعی می‌گردد.
  • علاوه بر صدا، میزان لرزش و تکان‌های گیربکس صنعتی نیز حین کار می‌تواند نشانه مشکل باشد. در چنین مواردی نیز باید محل نصب تجهیز را بررسی کنید که حتماً محکم باشد، از شل نبودن کوپلینگ و اتصالات اطمینان حاصل کنید، داخل گیربکس را برای وجود یک جسم خارجی چک نمایید و در آخر اگر هیچ یک از این عوامل دلیل اصلی لرزش زیاد نبودند، باید احتمال خرابی یاتاقان و یا پایین بودن توان الکتروموتور را در نظر بگیرید.
  • دمای گیربکس صنعتی از حدی نباید بالاتر برود. در غیر اینصورت چند احتمال وجود دارد: میزان روغن کم است، غلظت روغن کافی نیست و یا توان الکتروموتور، بر خلاف مورد قبل، بالاتر از حد نیاز است.

عوامل مؤثر در عمر گیربکس صنعتی

عوامل مؤثر بر عمر مفید گیربکس های صنعتی

عوامل مؤثر بر عمر مفید گیربکس های صنعتی یکی از موارد حیاتی در ارتقای کیفیت و عملکرد این تجهیزات هستند. در فروش گیربکس های صنعتی، بررسی و درک عواملی که تأثیر بر عمر مفید آن ها دارند، امری اساسی است. گیربکس های صنعتی به عنوان یکی از اصلی ترین قطعات در دستگاه های مختلف، ویژگی های منحصر به‌ فردی دارند که تحت تأثیر مستقیم عوامل مختلفی قرار می گیرند.

یکی از عوامل مهم در عمر مفید گیربکس های صنعتی، نوع و کیفیت موتور گیربکس صنعتی است. این موتور ها با ویژگی های خود مانند قدرت، دوام و کارایی، تأثیر مستقیمی بر عملکرد و عمر مفید گیربکس های صنعتی دارند. گیربکس کاهنده از جمله اجزای اساسی محسوب می شود که نقش مهمی در کاهش سرعت و افزایش گشتاور دارد و به طور مستقیم بر عملکرد و عمر مفید گیربکس های صنعتی اثر می گذارد.

عوامل دیگری همچون شرایط کاری، نگهداری، تعمیرات منظم و نحوه استفاده صحیح از گیربکس های صنعتی نیز تأثیرات قابل توجهی بر عمر مفید آن ها دارند. صحیح نگهداری و تعمیرات به موقع می تواند از فرسایش زود رس و خرابی های ناگهانی جلوگیری کرده و عمر مفید گیربکس های صنعتی را افزایش دهد.

همچنین، عوامل محیطی مانند دما، رطوبت و شرایط محیطی دیگر نیز می توانند به طور مستقیم بر عمر مفید گیربکس های صنعتی تأثیر بگذارند. در برخی موارد، استفاده از تکنولوژی های پیشرفته و استفاده از مواد با کیفیت بالا نیز می تواند به افزایش عمر مفید گیربکس های صنعتی کمک کند.

شناخت عوامل مؤثر بر عمر مفید آن ها و اهمیت هرکدام از این عوامل، برای ارائه تجهیزات با کیفیت و افزایش رضایت مشتریان بسیار حیاتی است.

نکات خرید گیربکس صنعتی مناسب

نکات خرید گیربکس صنعتی مناسب

برای خرید این تجهیز پرکاربرد باید نکات مهمی را در نظر بگیرید تا بتوانید با هزینه‌ای مناسب، گیربکسی کارآمد خریداری نمایید. با توجه به این که گیربکس‌ها انواع بسیار گوناگونی دارند و هر کدام دارای ویژگی‌های خاص هستند، بهترین راه برای خرید مطمئن کمک گرفتن از مشاور فروش گیربکس صنعتی است که درباره تمام نکات خرید، اطلاعات کافی داشته باشد. با بیان نیازهای خود و شرایط کاری، می‌توانید از کارشناسان صنعت پلاس نیز در این حوزه راهنمایی بگیرید.

با این حال در این بخش شما را با برخی پارامترهای مهم در خرید گیربکس آشنا خواهیم کرد:

  • یک نکته بسیار مهم که در خرید هر نوع تجهیز صنعتی اهمیت دارد، نوع شرایط کاری است. دما، نوع آب و هوا، میزان آلودگی و رطوبت موجود در محیط و … همگی در انتخاب یک گیربکس صنعتی مناسب دخیل هستند.
  • نوع ماشین مصرف کننده‌ای که در نظر دارید نقش مهمی در انتخاب و خرید گیربکس دارد.
  • میزان دور و توان ورودی و همچنین دور و گشتاور خروجی، عوامل دیگری هستند که در انتخاب باید مورد توجه قرار بگیرند.
  • اگر با مشاور فروش صحبت کنید، احتمالاً از شما درباره نوع موتور محرک و همچنین نحوه انتقال میان موتور گیربکس نیز سؤال خواهد کرد. آیا انتقال به صورت مستقیم است یا به کمک واریاتور، کوپلینگ کلاچ و …

توجه داشته باشید که قیمت گیربکس صنعتی به تمام این عوامل بستگی دارد. میزان گشتاور و سرعتی که یک گیربکس می‌تواند تأمین کند، نوع چرخ‌دنده‌ها، جنس اجزاء و … از جمله پارامترهای تعیین کننده قیمت به شمار می‌روند.

بهترین برندهای معروف گیربکس صنعتی

بهترین برندهای خرید گیربکس صنعتی

شرکت‌های تولید کننده گیربکس در جهان، یکی دو تا نیستند و به همین دلیل ممکن است زمان خرید با برندهای بسیار متنوعی مواجه شوید که شما را گیج کنند. البته اگر بودجه در دسترس و نوع گیربکس مورد نیازتان را در نظر داشته باشید، با راهنمایی کارشناسان فروش به راحتی می‌توانید خریدی مطمئن انجام دهید.

در این بخش شما را با برخی از مشهورترین برندهای تولید کننده گیربکس صنعتی در جهان آشنا خواهیم کرد:

گیربکس SEW : این برندی آلمانی است که از سال 1931 تا به اکنون در زمینه تجهیزاتی از قبیل گیربکس و اینورتر، مشغول به فعالیت است.

Motovario: موتوواریو یکی از برندهای معتبر در زمینه تولید گیربکس است که به کشور ایتالیا تعلق دارد.

Yilmaz: این برند در ترکیه و از سال 1963 آغاز به کار کرده است.

گیربکس بونفیلیولی (BONFIGLIOLI) : اگر به دنبال یک شرکت ایتالیایی با سابقه طولانی در این زمینه هستید (از سال 1956 تا به حالا) Bonfiglioli می‌تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد.

Brevini ، Transtecno، Reggiana و … از دیگر برندهای خارجی فعال در زمینه عرضه گیربکسبه شمار می‌روند.

برندهای ایرانی تولید و عرضه گیربکس صنعتی

علاوه بر تمام برندهای خارجی ذکر شده در قسمت بالا، شرکت‌های ایرانی زیادی نیز هستند که در زمینه فروش گیربکس اعتبار خوبی به دست آورده‌اند، از جمله رهنما، بهین، سهند و … با توجه به پیشرفت روز افزون تکنولوژی در کشور و بالا رفتن دانش فنی، تولید بسیاری از تجهیزات در داخل ایران نیز انجام می‌شود و لازم نیست برای خرید تجهیزی مانند گیربکس لزوماً به شرکت‌های خارجی مراجعه کنید.

خصوصاً خرید از برندهای داخلی و شرکت‌های عرضه کننده گیربکس صنعتی این امکان را برای شما فراهم می‌کند که به سادگی با مشاوران شرکت در ارتباط باشید و بتوانید بدون دردسر از خدمات پس از فروش تجهیزات نیز استفاده نمایید.

در زمینه خرید گیربکس‌های صنعتی می‌توانید روی صنعت پلاس به عنوان برندی معتبر در زمینه فروش تجهیزات مهم صنعتی از قبیل گیربکس، انواع پمپ، الکتروموتور ، بوستر پمپ و … حساب کنید. کارشناسان ما در صنعت پلاس آماده هستند تا اطلاعات مورد نیاز شما را در اختیارتان قرار دهند.

سوالات متداول

گیربکس صنعتی چگونه کار می کند؟

از طریق ترکیب دنده ها و شافت ها، سرعت و گشتاور را از موتور به ماشین آلات صنعتی منتقل می کند.

بهترین نوع گیربکس برای استفاده صنعتی چیست؟

بسته به نیاز های ماشین و کاربرد خاص، هر نوع گیربکس ممکن است مناسب باشد، اما گیربکس های اتوماتیک برای کاربرد های مختلف مورد توجه قرار می گیرند.

چه عواملی برای انتخاب گیربکس صنعتی مهم هستند؟

نیاز های حرکتی، کاربرد های خاص، قدرت موتور، نوع ماشین و کارایی مورد نظر از جمله عوامل تعیین‌ کننده هستند.

چه چیز هایی باعث خرابی گیربکس صنعتی می شوند؟

عواملی مانند استفاده نا درست، کاهش روغن، آب زدایی نا کامل، و سایر خرابی های مکانیکی ممکن است باعث خرابی گیربکس شوند.

آیا گیربکس صنعتی قابل تعمیر است؟

بله، بسیاری از قطعات گیربکس صنعتی قابل تعمیر هستند و می توانند تعمیر شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجوی محصولات

Search

"*" فیلدهای الزامی را نشان می دهد

نام*

×

ارتباط با واحد فروش صنعت پلاس

× مشاوره آنلاین