انواع تجهیزات صنعتی | صنعت پلاس

پمپ سانتریفیوژ (Ksb)

یکی از محصولات پرفروش و با کیفیت این مجموعه کا اس ب،پمپ سانتریفیوژ KSB است که در این مقاله به معرفی آن خواهیم پرداخت. اما در ابتدا بیایید با شرکت پمپ سازی KSB بیشتر آشنا بشویم ؛ این مجموعه در سال 1871 توسط مهندس مکانیکی بنام “یوهانس کلین” (Johannes Klein) بهمراه “فردلیش شوآنزلین” (Friedrich Schanzlin) و “جیکوب بکر” (Jakob Becker) در کشور آلمان تاسیس گردید. اسم این برند نیز برگرفته از حرف اول نام خانوادگی این سه شریک است.

در سال 1924  KSB دفتر فروش محصولات خود را در شهر پاریس فرانسه افتتاح نمود که چند سال بعد با شروع جنگ جهانی دوم این دفتر فروش منحل شد. کا اس ب یک سال بعد یعنی سال 1925 اولین کارخانه خود را در خارج از کشور آلمان و در شهر میلان ایتالیا تاسیس نمود. پنج سال پس از اتمام جنگ جهانی دوم اولین اقدام بازگشت به پاریس جهت تاسیس دوباره نمایندگی فروش بود ، ولی این بار موفقیت آمیز. این مبادرت مثبت پس از شش سال نتیجه داد و نخستین کارخانه KSB در کشور فرانسه احداث شد.

دقت بر عملکرد در راستای پیشبرد اهداف سبب پیشرفت و شهرت این مجموعه شد که به موجب این موفقیت در سال 1959 کارخانه های خود را در کشور پاکستان و کشور آفریقای جنوبی احداث نمود. از آن پس تولید محصولات این برند نظیر پمپ روغن داغ ، پمپ اسلاری ، پمپ کف کش ،الکتروموتور معطوف به کشور آلمان نبود بلکه KSB در قاره های مختلف دنیا محصولات خود را تولید و عرضه می کرد.

پمپ سانتریفیوژ KSB (کا اس ب)

امروزه کا اس ب با درآمد روزانه دو میلیون و سیصد هزار یورو حاصل از فروش محصولات خود و همچنین با بیش 15000 نیروی متخصص در 102 کارخانه ، با شعار کیفیت بالای محصولات همراه با رعایت حقوق مشتریان در حال ایجاد نوآوری و خدمات رسانی در زمینه ی تولید ، فروش و توسعه می باشد. پمپ سانتریفیوژ که به پمپ گریز از مرکز نیز شناخته می شوند از جمله محصولات پرمصرف KSB می باشد که جهت آشنایی با انواع مدل های این برند و نحوه ی عملکردشان تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید.

فهرست مطالب

عملکرد پمپ سانتریفیوژ KSB

از طریق محور محرک (شافت) نیروی مکانیکی مورد نظر جهت چرخش پروانه درون پوسته پمپ را دریافت می کند. در ادامه با حرکت چرخشی پروانه و تولید نیروی گریز از مرکز ، خلا نسبی ایجاد شده و فشار جو،  سیال را به درون پمپ مکش کرده که با افزایش سرعت گردش ، سیال به خروجی پمپ  منتقل می گردد.

عملکرد پمپ سانتریفیوژ KSB

درواقع تغییرات (افزایش و کاهش) سرعت در راستای مرکز دایره (چشمی پروانه) می باشد، بنابراین شتاب هم به سمت مرکز دایره ایجاد می شود. اگر بخواهیم نحوه ی عملکرد این پمپ ها را واضح تر شرح دهیم در ابتدا باید با اجزای داخلی پمپ و نحوه ی ایجاد نیروی گریز از مرکز توسط حرکت چرخشی پروانه که مربوط به مبحث دینامیکی در رشته ی مکانیک می شود  آشنا بشویم.

تماس با ما

تأثیر فشار بر کارایی و عملکرد پمپ سانتریفیوژ KSB

این پمپ ها اغلب با ظرفیت های مختلفی ساخته می شوند که بتوانند با توجه به فشار ها و شرایط مختلف، کارایی بهتری ارائه دهند. به همین دلیل خرید پمپ سانتریفیوژ کا اس بی، می تواند بهترین انتخاب باشد.

این پمپ ها عملکرد قابل اعتماد و با کیفیت را در فشار های مختلف حفظ می کنند. طراحی های منحصر به فرد آن ها به عملکردی استثنایی حتی در شرایط فشاری حساس کمک می کند. مزایای پمپ سانتریفیوژ KSB در تحت فشار های مختلف قابل مشاهده است.

پس درواقع پمپ سانتریفیوژ ksb نیز از دیگر پمپ هایی است که تحت فشار های مختلف به کار می رود. دوزینگ پمپ به علت استفاده در صنایع مختلف از جمله صنایع شیمیایی و دارویی، توانایی کارکرد در فشار های مختلف را دارا است و تأثیر قابل توجهی بر عملکرد و کارایی آن ها دارد.

ارائه دهنده صنعت پلاس با تجربه و دانش فنی، می تواند در خرید و انتخاب پمپ های سانتریفیوژ KSB و دوزینگ پمپ ها، راهنمایی کامل ارائه دهد تا مشتریان بهترین تجربه و عملکرد مطلوب را با در نظر گرفتن فشار های مختلف، داشته باشند.

 

 

کاربرد پمپ سانتریفیوژ KSB

کیفیت ، بازدهی بالا و اصالت در پمپ های سانتریفیوژ KSB یکی مولفه های مهم در پرکاربرد بودن این پمپ ها در صنایع و مصارف خانگی می باشند. با توجه به تنوع و گستردگی در مدل، بازده و راندمان خروجی ، در دسترس بودن و امکان متصل شدن به صورت مستقیم با موتور و … مورد استفاده در  : انتقال آب در مصارف آبیاری (کشاورزی) ، دستگاه های تقویت فشار ، تامین آب های اضطراری ، تصویه خانه ها ، سیستم های آبرسانی در آتشنشانی ها ،شست و شوی صنعتی و همچنین انتقال و جا به جایی آب و سیالات در مصارف پالایشگاهی و پتروشیمی ها  می باشد.

کاربرد پمپ سانتریفیوژ KSB در محیط زیست

قدرت و کارآیی پمپ های سانتریفیوژ بهبود کارایی و کاهش مصرف انرژی را در فرآیند های صنعتی ایجاد می کنند که این موضوع می تواند به بهبود وضعیت محیط زیست کمک کند. قیمت پمپ سانتریفیوژ KSB می تواند در جهت پایداری و حفاظت از محیط زیست تأثیر گذار باشد. اگر چه پمپ سانتریفیوژ معمولاً هزینه بالایی دارد، اما از آنجایی که از جنس های با کیفیت و با تکنولوژی پیشرفته ساخته می شوند، مصرف انرژی کمتری دارند و از جنبه هایی با محیط زیست سازگار تر هستند.

از جمله پمپ های پر طرفدار می توان به انواع پمپ سانتریفیوژ کا اس بی اشاره کرد. این پمپ ها با قابلیت ها و ویژگی های منحصر به فرد خود، توانایی ارتقاء کارایی و کاهش آسیب های احتمالی به محیط زیست را دارند. پمپ گریز از مرکز کا اس بی نیز از نظر محیط زیستی مزایای قابل توجهی دارد. با کاهش مصرف انرژی و افزایش بازدهی، این نوع پمپ ها به کاهش اثرات منفی بر محیط زیست کمک می کنند.

با این حال، معایب پمپ سانتریفیوژ KSB نیز وجود دارند که ممکن است بر برخی از جنبه های محیط زیستی تأثیر بگذارند. به عنوان مثال، در برخی موارد، نیاز به تعمیرات مکرر و استفاده از قطعات یدکی ممکن است به مصرف منابع زیادی انجامد که می تواند به آسیب های بیشتر به محیط زیست منجر شود.

با توجه به این نکات، ارائه دهنده صنعت پلاس با تخصص و تجربه در زمینه پمپ های سانتریفیوژ، سعی در ارائه بهترین راهکار ها و محصولات دارای کیفیت با قیمت پمپ سانتریفیوژ KSB مناسب و پایدار دارد.

کاربرد پمپ سانتریفیوژ KSB در بهره وری انرژی 

پمپ های سانتریفیوژ KSB با تکنولوژی مدرن خود تأثیرات قابل توجهی در بهره وری انرژی و پایداری سیستم ها ایجاد می کنند. این پمپ ها با اجزای پیشرفته ای مانند پروانه های بهینه سازی شده، محور های متعادل و سیستم های کنترل هوشمند مجهز شده اند.

در لیست قیمت پمپ سانتریفیوژ KSB، نقاط مهمی در خصوص بهره وری انرژی و کیفیت اجزای داخلی مورد بررسی قرار گرفته اند. این پمپ ها با بهره گیری از تکنولوژی های نوین، از مصرف انرژی بهینه برخوردارند.

در فرآیند خرید آنلاین پمپ سانتریفیوژ KSB، مشتریان می توانند به تأثیرات انرژی و بهره وری این پمپ ها توجه کنند. اطلاعات جامع در مورد اجزا پمپ سانتریفیوژ KSB و نقش آنها در بهبود کارایی سیستم ها، تصمیم گیری خرید را ساده تر می کند.

به طور کلی، استفاده از پمپ های سانتریفیوژ KSB باعث بهبود بهره وری انرژی و پایداری در سیستم های مختلف می شود، که این امر در لیست قیمت، اجزای پمپ، و فرآیند خرید آنلاین بیان شده است.

اجزای پمپ سانتریفیوژ KSB

اگر بخواهیم تمامی اجزاء و قطعات تشکیل دهنده ی پمپ سانتریفیوژ کا اس ب (KSB) را نام ببریم. لیست بلند بالایی می شود که تعاریف و معرفی این قطعات برای دوستان و همراهانی که آشنایی کافی نسبت به پمپ و نحوه ی عملکرد آنها ندارند کمی پیچیده و سخت می شود. از این رو جهت درک بهتر نسبت به کارکرد پمپ های پمپ گریز از مرکز ، اجزاء و قطعات مهم تشکیل دهنده این پمپ را به شما عزیزان معرفی میکنیم :

اجزا و قطعات پمپ سانتریفیوژ KSB

کاربرد محور محرک در پمپ گریز از مرکز ksb

وظیفه ی محور محرک در انتقال گشتاور مورد نیاز به پمپ جهت راه اندازی و کارکرد پمپ می باشد ، محور محرک در طول فعالیت پمپ ، تنش های پیچشی ، تنش های محوری ، تنش های خمشی ، ارتعاش و سرعت بحرانی را تحمل میکند. که این عملکرد نیز در پمپ سانتریفیوژ KSB به همین صورت می باشد.

به طور کلی شافت ها به دو دسته ی توپُر و توخالی تقسیم بندی می شوند. شافت های توخالی نسبت به شافت های توپر گشتاور بیشتری تولید می کنند اما از لحاظ استحکام نسبت به نمونه های توپر ضعیف تر است که فرآیند تولید و ساخت این شافت ها پرهزینه تر و پیچیده تر از شفت های تو پر می باشد. از این رو کاربرد استفاده شفت تاثیر مهمی در انتخاب نوع آن دارد.

جهت کاهش و انحراف و تنش های پمپ و همچنین میزان فشار وارد شده به آن بایستی طول شافت در حداقل مقدار خود در نظر گرفته شود. زیرا محور محرک تیکه گاه مناسبی برای قطعات دیگر پمپ مانند : پروانه ، یاتاقان ، مکانیکال سیل یا پکینگ های پمپ میباشد.

وظیفه پوسته یا بدنه در پمپ کا اس ب چیست ؟

به محفظه ای که پروانه درون آن قرار گرفته است پوسته یا بدنه گفته می شود. که یک سمت آن ورودی و سمت دیگر آن را خروجی تشکیل داده است. شکل ظاهری پوسته در پمپ های گریز از مرکز اکثرا حلزونی شکل بوده و ضمن محافظت از پروانه ، سیال از ورودی آن مکش شده و به سمت خروجی پوسته ساکشن می شود. در پوسته های حلزونی پمپ سانتریفیوژ KSB با افزایش سطح مقطع ، سرعت انتقال کم می شود بنابراین طراحی این پمپ ها باید به گونه ای باشد که با افزایش دبی این کاهش سرعت جبران شود. از این رو پوسته یا بدنه حلزونی شکل در پمپ های سانتریفیوژ به مدل های زیر تفکیک می شوند:

پوسته یا بدنه در پمپ کا اس ب

  • پوسته تک حلزونی : برای دبی های پایین و سرعت مخصوص کم مورد استفاده قرار می گیرند.
  • پوسته دو حلزونی : از دو کیسینگ حلزونی که درمقابل هم قرار گرفته اند تشکیل شده و در دبی های بالا (125 متر مکعب/ساعت) و سرعت مخصوص زیاد کاربرد دارند.

بوش شافت یا غلاف چیست ؟

با توجه به تماس قطعات پمپ (مانند آببند) با محور محرک و ایجاد اصطحکاک ، احتمال ساییدگی ، خوردگی ، زنگ زدگی و فرسایش در شفت بوجود می آید. برای محافظت از شفت در برابر آسیب های گفته شده از بوش شفت به عنوان پوشش و حفاظت کننده استفاده می شود.

بوش شافت یا غلاف در پمپ سانتریفیوژ ksb

نکته ای که باید در انتخاب غلاف به آن توجه کرد جنس آن می باشد که باید با جنس خود محور محرک مطابقت داشته باشد. در پمپ سانتریفیوژ KSB بوش شفت به یکی از مهمترین قطعات برای حفظ سلامت شافت و در نهایت خود پمپ محسوب می شود.

رینگ سایشی پروانه و پوسته پمپ گریز از مرکز ksb

در ناحیه ای از پمپ پروانه به صورت مستقیم با پوسته (Casing) در تماس می باشد، که با استفاده از رینگ سایشی در این ناحیه  از فرسایش و اصطحکاک پوسته و پروانه جلوگیری می شود. در پمپ سانتریفیوژ KSB رینگ های سایشی با به حداقل رساندن gap (فضای خالی بین پوسته و پروانه) از برگشت سیال از دهانه خروجی به دهانه ورودی جلوگیری می کند. و معمولا جنس آنها از : فولاد ، برنز ، فولاد 12 درصد کروم ، چدن می باشند.

رینگ سایشی پروانه پمپ گریز از مرکز ksb

سیستم آب بندی در پمپ سانتریفیوژ کا اس ب

وقتی فشار در ورودی پمپ کمتر از فشار جو باشد ، سیستم آببندی از نفوذ هوا به داخل پمپ جلوگیری کرده و زمانی که فشار داخلی قسمت دهانه خروجی پمپ (در اثر نیروی گریز از مرکز) از فشار جو بیشتر باشد محفظه آببندی از نشت سیال به خارج از پمپ جلوگیری میکند. سیستم آببندی در پمپ سانتریفیوژ KSB به دو صورت انجام می پذیرد :

  • پکینگ (Packing) : این نوع آببند ها از کاسه نمد و کلاهک آببندی تشکیل شده که به صورت فشاری و تزریقی مورد استفاده قرار میگیرند
  • آب بندی مکانیکی (Mechanical Seal) : نسبت به آببند های پکینگ ، کاربردی تر ، بهینه تر در مصرف انرژی می باشند. عدم آلودگی محیط ، قابل تعمیر و نگهداری آسان تر از مزایای این سیستم آب بند می باشد و از لحاظ ساختار داخلی به دو دسته ی مکانیکال سیل تک و دوبل (دو قلو) تقسیم می شوند.

وظیفه یاتاقان در پمپ سانتریفیوژ ksb چیست ؟

اساس کار یاتاقان ها در پمپ سانتریفیوژ KSB در جهت کنترل و نگهداری صحیح شفت در برابر  نیروهای شعاعی و تنش های محوری وارده به محور محرک می باشد. درواقع یاتاقان ها تکیه گاهی برای شفت محسوب می شود که درون محفظه یاتاقان (Housing) قرار گرفته و به پوسته پمپ متصل می شود. جهت خنک کردن یاتاقان ها به دور محفظه یاتاقان Water Jacket استفاده نصب می شود  تا دمای ناشی از سیال و فعالیت خود یاتاقان را کنترل کند. بر اساس کارکرد می تواند یاتاقان ها را به دو دسته ” یاتاقان های شعاعی (Radial Bearing)” و ” یاتاقان های محوری (Thrust Bearing) ” تقسیم کرد :

  • یاتاقان های شعاعی (Radial Bearing) : یاتاقان هایی هستند که موقعیت و شرایط شعاعی شفت را در برابر بارهای مکانیکی حفظ می کنند.
  • یاتاقان های محوری (Thrust Bearing) : این مدل یاتاقان ها که به یاتاقان های کف گرد نیز شناخته می شوند ، وظیفه ی حفظ موقعیت محوری شفت در برابر بارهای مکانیکی را برعهده دارند. و در نزدیک ترین موقعیت به کوپلینگ نصب می شود.

لازم به ذکر است که اجزایی از پمپ در موقعیتی قرار دارند که به اصطلاح تحمل کننده بار هستند و با شفت در تماس می باشند که یاتاقان هایی در جهت برطرف کردن این نیرو های شعاعی و محوری وجود دارند و بنام یاتاقان های غلتشی و یاتاقان های لغزشی شناخته می شوند.

عملکرد سیستم Flushing در پمپ گریز از مرکز ksb

با به حرکت درآمدن شافت ، قسمت های دوار پمپ شروع به حرکت می کنند این تحرک موجب گرم شدن محفظه ای که سیستم آببند درون آن قرار دارد می شود. با گرم شدن مکانیکال سیل ، O-ring ها آسیب دیده و به مرور زمان نشتی سیل ها را در پی دارد. حال برای برطرف کردن این حرارت از سیستم Flushing استفاده می کنیم. در واقع با استفاده از یک لاین (لوله) مایع خنک کننده به محفظه ی آببندی پمپ سانتریفیوژ KSB جهت خنک کاری و شست و شوی سیل منتقل شده و مانع بالا رفتن دمای مکانیکال سیل می شود. این فرآیند به چند روش انجام می پذیرد.

انواع روش های سیستم Flushing

سیستم فلاشینگ در پمپ های گریز از مرکز به شش طریق انجام میگیرد. که ما به سه روش آن می پردازیم.

  • Discharge Recirculation Line : در این روش برای انتقال مایع خنک کننده و شست و شوی سیستم آببندی از دهانه خروجی پمپ (Discharge) یه خط (لوله) به سیل ها انتقال داده می شود. مایع پس از شست و شو و خنک کاری آببند از طریق یک لاین و یا از سوراخ ها متعادل کننده پروانه به دهانه Suction برگشت داده می شود. در این نوع از فلشینگ فشار مایع وارد شده به آببند معادل فشار خروجی بوده و برای انتقال سیالات بدون ذرات جامد مناسب می باشد زیرا این ذرات باعث آسیب رساندن به سیل ها میشوند.
  • Suction Recirculation Line : برای خنک کاری پمپ های گریز از مرکز عمودی که پروانه این پمپ ها فاقد سوراخ های متعادل کننده می باشند که این عامل سبب می شود که وقتی مایع خنک کننده از دهانه خروجی پمپ یا Discharge از فضای پشت پروانه و پوسته به مکانیکال سیل وارد و در درون محفظه آببند محصور بشود. این ماندن سیال در محفظه باعث افزایش دما مایع و در نتیجه فرسایش و آسیب رساندن به سطوح و نشتی مکانیکال سیل می شود. از این رو یه خط از محفظه آببندی خارج و به قسمت دهانه ورودی پمپ (Suction) فرستاده می شود. در این حالت مایع پس از خنک کردن و شست و شوی از طریق این لاین به دهانه پمپ هدایت می شود.
  • Clean Liquid From Out Side Source : اگر سیالی که پمپ آن را منتقل می کند دارای ذرات جامد باشد ، دیگر از آن سیال نمی توان در خنک کاری و شست و شوی سیستم فلاشینگ استفاده کرد زیرا باعث فرسایش و آسیب رساندن به سیستم آببندی می شود. لذا باید از مایع و سیالی عاری از ذرات جامد و از مشتقات خود سیال پمپ شونده جهت خنک کردن و شست و شوی مکانیکال سیل استفاده کرد.

کوپلینگ پمپ گریز از مرکز KSB

وظایف کوپلینگ در پمپ گریز از مرکز ksb

به اتصال دو شفت در یک محور مشخص به منظور انتقال قدرت کوپلینگ گفته می شود. در پمپ سانتریفیوژ کا اس ب (KSB) ، کوپلینگ با واسطه اتصال شفت موتور و شفت پمپ نیروی و گشتاور موتور را به پمپ منتقل میکند. کوپلینگ ها در چند حالت و با کارایی متفاوت مورد استفاده قرار می گیرند که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم :

  • کوپلینگ دنده ای (Gear Coupling) : از دو توپی با دنده های خارجی تشکیل شده که این توپی ها از طریق یک بوش یا فلنج با دنده داخلی بهم متصل می شوند. این کوپلینگ بین شافت محور محرک و شافت پمپ قرار می گیرند و برای پمپ هایی است که توان آنها بالای 75 کیلووات می باشد مورد استفاده قرار می گیرند.
  • کوپلینگ شبکه ای (کوپلینگ فالک) (Grid Coupling) : همانند کوپلینگ دنده ای از دو توپی تشکیل شده که توسط یک قطعه ی شبکه ای انعطاف پذیر بهم متصل شده اند و مناسب برای پمپ هایی هستند که با توان کمتر 75 کیلووات کار می کنند.
  • از جمله کوپلینگ هایی که برای اتصال پمپ و موتور قرار می گیرند ، می توان به کوپلینگ صفحه ای یا رادکس (Disk Coupling) ، کوپلینگ تایری ، کوپلینگ میل پینی ، کوپلینگ روتکس ، کوپلینگ KB ، کوپلینگ بیپکس ، کوپلینگ زنجیری اشاره کرد.

کاربرد فیلتر در پمپ سانتریفیوژ کا اس ب

ورود ذرات جامد به داخل پمپ موجب آسیب های جبران ناپذیری به قطعات داخلی آن مانند : فرسایش یا گرفتکی پروانه ، آسیب به پوسته (بدنه) ، فرسایش شفت و … می گردد. استفاده از فیلتر برای جلوگیری از ورود این ذرات ریز و کوچک و استفاده از استرینر (Strainer) برای حذف ذرات بزرگتر در طراحی و ساخت پمپ سانتریفیوژ کا اس ب (KSB) الزامی می باشد.

کاربرد فیلتر در پمپ سانتریفیوژ کا اس ب

  • استرینر T شکل : برای سیالات مایع و گازی (گاز مایع) و در شرایطی که میزان کمی از ذرات جامد در سیال وجود داشته باشد ، استفاده قرار می گیرند. که هم به صورت افقی و هم به صورت عمودی قابل نصب می باشد.
  • استرینر Y شکل : همانند مدل T در مواردی که ذرات موجود در سیال کم باشد مورد استفاده قرار گرفته و نحوه ی نصب آن هم به صورت عمودی و هم به صورت افقی می باشد. (افت فشار در این استرینر بیشتر از مدل های سبدی است)
  • استرینر سبدی : اما کاربرد استرینر سبدی در مواردی است که ذرات جامد در سیال زیاد باشند و نحوه ی نصب آن فقط به صورت افقی امکان پذیر می باشد.

انواع پروانه پمپ سانتریفیوژ KSB

پروانه به عنوان مهترین اجزا در انواع پمپ های گریز از مرکز و همچنین پمپ سانتریفیوژ  KSB شناخته می شود که سیستم کارکرد آن بر اساس نیروی گریز از مرکز می باشد. در واقع پروانه نیروی مکانیکی دریافتی از موتور را به نیروی جنبشی جهت انتقال سیال تبدیل می کند.

از اجزای مهم تشکیل دنده پروانه میتوان به چشمی ، توپی ، پره ها ، صفحه نگهدارنده جلویی و صفحه نگهدارنده پشتی اشاره کرد. لازم به ذکر است چون قسمتی از پروانه در معرض فشار ورودی و قسمت دیگر از در معرض فشار خروجی قرار دارد به منظور پایداری و عدم خرابی این فاصله با رینگ های سایشی آببندی شده است.

عواملی مانند : سرعت پروانه ، قطر پروانه ، تعداد تیغه ها ، ضخامت و زاویه پروانه ، چشمی پروانه از نکات حائز اهمیت می باشند که در بازدهی پمپ تاثیر گذار هستند. لذا با توجه به موارد ذکر شده از لحاظ ساختار ، پروانه ها به سه دسته ی “پروانه بسته” ، “پروانه نیمه باز” و “پروانه باز” تقسیم می شوند. که در ادامه به معرفی و نحوه ی کارکرد آنها می پردازیم.

انواع پروانه در پمپ سانتریفیوژ

نحوه عملکرد پروانه بسته به چه صورت می باشد ؟

این مدل پروانه متشکل از تعدادی پروانه شعاعی می باشد که توسط لفافه (صفحه نگهدارنده جلویی و صفحه نگهدارنده پشتی) محصور شده است. این پروانه ها دارای رینگ های سایشی در جلو و پشت می باشند که در صورت وجود پره در قسمت صفحه پشتی ، رینگ سایشی پشت حذف می شود.

این نوع پروانه ها در پمپ هایی نظیر پمپ آب خانگی ، بوستر پمپ و برای انتقال سیالات بدون ذرات جامد ، بدون ناخالصی با بیشترین شدت جریان در خروجی (مانند آب) مناسب می باشند. جهت انتخاب پمپ سانتریفیوژ KSB با پروانه بسته باید پارامترهای زیر را در نظر بگیریم :

  • قطر چشمیD1 : این عامل بر روی دبی ورودی سیال و میزان مکش مورد نیاز تاثیر گذار می باشد. درواقع هرچه قطر چشمی بیشتر باشد ، دبی ورودی سیال به پمپ نیز افزایش و با کم شدن قطر آن متقابلا ظرفیت سیال ورودی کمتر می شود.
  • قطر بیرونی D2 : یکی از پارامتر مهم در میزان هد خروجی پمپ می باشد. به این صورت که هر چه میزان قطر بیرونی پروانه (صفحه نگهدارنده) افزایش یابد ، میزان هد پمپ نیز بیشتر می شود.
  • پهنای خروجی پروانه b : و اما عامل مهم در میزان دبی خروجی پمپ میزان پهنای خروجی پروانه (b) می باشد.

 پروانه نیمه باز به چه صورت عمل می کند ؟

در این مدل پروانه با توجه به حذف شدن صفحه ی نگهدارنده جلویی ، اصطحکاک کمتر و کارایی بالاتری دارند. ولی در مقابل بازده پایین تر و همچنین نیروی محوری ایجاد شده در پروانه نیمه باز ، نسبت به پروانه بسته کمتر می باشد. درصورتی که سیال ما کمی غلظت داشته باشد (ویسکوزیته) یا دارای مقدار کمی ذرات معلق جامد باشد باید از این نوع پروانه استفاده کرد. (مانند کف کش ها) در پمپ سانتریفیوژ کا اس ب (KSB) نیز از این مدل پروانه نیز استفاده می شود.

طریقه کارکرد پروانه باز در پمپ گریز از مرکز کا اس ب (KSB)

در این مدل پروانه صفحه نگهدارنده وجود ندارد به همین دلیل نیروی محوری ایجاد شده توسط فشار هیدرولیکی بسیار کم شده و نسبت به دو مدل قبلی ضعیفتر عمل می کند. از این رو پمپ های با پروانه باز را در ابعاد کوچکتری (مانند پمپ های لجن کش و پمپ سانتریفیوژ KSB) ساخته می شوند. در مقابل استفاده از این پروانه ها برای انتقال سیالات با ذرات معلق جامد و مایعات دارای ناخالصی مناسب می باشد. به طور کلی این پروانه ها در سه مدل تولید می شوند:

  • پروانه باز حلزونی کامل : در این مدل پروانه ها هیچ صفحه ی نگهدارنده ای (لفافه) وجود ندارد و عملا نیروی محوری به دلیل فشار هیدرولیکی تولیده شده از بین می رود.
  • پروانه باز نیمه حلزونی : در پروانه نیمه حلزونی نسبت به نوع حلزونی کامل نیروی محوری بیشتری به پروانه اعمال شده و متقابلا هد و بازده بیشتری در خروجی خواهیم داشت.
  • پروانه باز با صفحه های نگهدارنده پشتی : در این مدل پروانه صفحه های نگهدارنده پشتی در پشت پروانه قرار میگیرد و نسبت به مدل قبلی نیروی محوری تولید شده بیشتری را متحمل میشود که نسبت به نوع حلزونی کامل 5% کارایی بیشتر ولی در نسبت به مدل نیمه حلزونی هد و بازده پایین تری تولید می کند.

انواع پروانه بر اساس جهت جریان سیال در پمپ گریز از مرکز (کا اس ب)

نکته ای که در همین ابتدا باید در مورد جهت جریان سیال در خروجی پمپ سانتریفیوژ KSB بدانیم ، نوع قرارگیری و شکل پروانه های این پمپ است که عامل اصلی شکل گیری جهت جریان سیال در خروجی می شود.

انواع پروانه از نظر جهت جریان سیال پمپ سانتریفیوژ KSB

حال اگر بخواهیم پمپ های گریز از مرکز ksb را از لحاظ جهت جریان خروجی سیال دسته بندی کنیم  ، میتوان آن ها را به 3 دسته ی “پمپ های با جریان شعاعی” (میزان دبی پایین و مقدار هد بالا ) دسته ی “پمپ های با جریان محوری” ( مقدار دبی بالا و میزان هد پایین) و “پمپ های با جریان مختلط (شعاعی/محوری)” تقسیم بندی کنیم که در ادامه با نحوه ی کارکرد و ساختار داخلی آنها آشنا می شویم :

عملکرد پروانه بر اساس جهت جریان سیال در پمپ گریز از مرکز کا اس ب

  • پمپ های سانتریفیوژ شعاعی ksb : همانطور که پیش تر اشاره شد در این مدل از پمپ ها میزان دبی پایین و در مقابل هد آن بالا می باشد. در پمپ های گریز از مرکز با جریان شعاعی سیال در راستای محور پروانه و محور محرک (شافت) وارد پروانه شده و عمود بر محور محرک و شعاع پره های پروانه خارج می شود.
  • پمپ های با جریان محوری ksb : در این مدل پمپ میزان دبی و هد برعکس پمپ های شعاعی می باشد (یعنی دبی بالا و هد آن پایین) اما نکته مهم در مورد نحوه عملکرد این پمپ ها جهت ورود و خروج سیال به پروانه پمپ است. در واقع سیال در راستای محور پروانه یا محور محرک (شافت) وارد پروانه شده و پس گردش پروانه ها و ایجاد نیروی گریز از مرکز ، سیال موازی با جریان ورودی و در راستای محور محرک به سمت خروجی پمپ حرکت می کند.
  • جریان مختلط (شعاعی/محوری) ksb : سیال در پمپ های با جریان مختلط هم راستا با محور پروانه یا محور محرک (شافت) وارد پرواه پمپ شده و با توجه به شکل پره ها بعد از ایجاد نیروی گریز از مرکز با یک حرکت زاویه دار شعاعی (متفاوت با زاویه پروانه شعاعی که به صورت عمود است) تغییر جهت داده و در انتها دوباره در راستای جهت جریان ورودی به صورت موازی قرار گرفته و به سمت خروجی پمپ حرکت می کند.

مدل های پمپ سانتریفیوژ KSB

پمپ های گریز از مرکز KSB با توجه به ساختار داخلی ، نوع پروانه ، جهت جریان سیال ، قدرت و دیگر مشخصه های فنی در مدل های مختلفی تولید می گردد. از دیگر محصولات این مجموعه می توان به پمپ های اسلاری ، پمپ آب خانگی ، بوستر پمپ ، پمپ سیرکولاتور ، پمپ پلانجری ، کف کش ، پمپ طبقاتی و پمپ روغن داغ “کا اس ب” اشاره کرد که همگی در دسته ی پمپ های سانتریفیوژ قرار می گیرند و با تکیه بر نیروی گریز از مرکز باعث جا به جایی سیالات مختلف می شوند.

در واقع پمپ سانتریفیوژ KSB در جهت برطرف کردن نیاز مصرف کنندگان و همچنین سهولت در انتقال سیالات مختلف مدل هایی که در ادامه به آنها اشاره می کنیم را با مشخصه های فنی متفاوت روانه بازار می کند.

پمپ سانتریفیوژ KSB مدل CPKN

پمپ سانتریفیوژ KSB مدل CPKN با پوسته (CASING) حلزونی در دسته ی پمپ های گریز از مرکز با جهت جریان سیال شعاعی قرار می گیرد که نوع پروانه آن نیمه باز می باشد. این مدل پمپ توانایی انتقال سیالات با دمای -40 تا 400 درجه سانتی گراد با نهایت هد 275 متر را داراست. این پمپ در ورژن ضد انفجار نیز قابل سفارش بوده و برای انتقال سیالاتی مانند آب ، آب نمک ، سیالات تهاجمی (اسید ها و بازها) روغن های رقیق ، الکل و مواد تمیز کننده در صنایع گوناگون ، پتروشیمی ها ، آتشنشانی ، کارخانجات مختلف مناسب می باشد.

پمپ سانتریفیوژ KSB مدل CPKN
حداکثر دبی4800 متر مکعب در ساعت
حداقل دبی1 متر مکعب در ساعت
حداکثر هد275 متر
حداقل هد2 متر
اتصالات پمپفلنج
نهایت فشار25 بار
حداکثر و حداقل دمای سیال40- تا 400 درجه سانتی گراد
جنس بدنهاستاندارد : چدن/ قابل سفارش : استیل ، داپلس
خرید پمپ سانتریفیوژ ksb مدل cpkn

پمپ سانتیریفیوژ کا اس ب مدل CPKNO

مدل CPKNO از سری پمپ های گریز از مرکزی می باشد که هم در ورژن معمولی و هم در ورژن ضد انفجار تولید می شود. از لحاظ شکل ظاهری ، ساختار داخلی (نوع پروانه ، جهت جریان سیال و …) و مؤلفه های استاندارد ISO 2858 / ISO 5199 همانند مدل CPKN پمپ سانتریفیوژ KSB می باشد ، با این تفاوت که مقادیر مشخصه های فنی مانند هد ، دبی و … در مدل CPKNO کمتر می باشد. مشخصات فنی ، شکل ظاهری این پمپ به شرح ذیل می باشد.

پمپ سانتریفیوژ KSB مدل CPKNO
حداکثر دبی900 متر مکعب در ساعت
حداقل دبی0.1 متر مکعب در ساعت
حداکثر هد150 متر
حداقل هد0.1 متر
اتصالات پمپفلنج
نهایت فشار25 بار
حداکثر و حداقل دمای سیال40- تا 400 درجه سانتی گراد
جنس بدنهاستاندارد : چدن/ قابل سفارش : استیل ، داپلس
خرید پمپ سانتریفیوژ ksb مدل cpkno

پمپ سانتریفیوژ KSB مدل MegaCPK

سری Mega CPK پمپ سانتریفیوژ KSB در دسته ای از پمپ های گریز از مرکز قرار میگیرد که همراه به موتور (به صورت کوپله) تولید می شود. این پمپ طبق استاندارد DIN EN ISO 2858 / ISO 5199 بر روی موتور دور متغیر 0.55 یا 0.75 کیلوواتی نصب می گردد که مناسب برای جابه جایی سیالاتی مایع ، الکل ، اسید ها ، باز ها می باشد. مؤلفه های فنی این پمپ را در ادامه مشاهده می کنید.

پمپ سانتریفیوژ KSB مدل MEGACPK
حداکثر دبی1160 متر مکعب در ساعت
حداقل دبی2 متر مکعب در ساعت
حداکثر هد162 متر
حداقل هد2 متر
اتصالات پمپفلنج
نهایت فشار25 بار
حداکثر و حداقل دمای سیال40- تا 400 درجه سانتی گراد
جنس بدنهاستاندارد : چدن/ قابل سفارش : استیل ، داپلس
خرید پمپ سانتریفیوژ ksb مدل megacpk

پمپ سانتریفیوژ کا اس ب مدل KWP

اگر بخواهیم پمپ های گریز از مرکز “کا اس ب” که هم به صورت پروانه باز و هم پروانه بسته تولید می شوند اشاره کنیم می توان سری KWP را نام ببریم. این پمپ در مدل های ضد انفجار نیز تولید می گردد که ماکزیمم 15000 لیتر در ساعت در خروجی دبی تولید می کند. مشخصات فنی پمپ سانتریفیوژ KSB سری KWP در ادامه مشاهده می کنید.

پمپ سانتریفیوژ KSB مدل KWP
حداکثر دبی15000 متر مکعب در ساعت
حداقل دبی4 متر مکعب در ساعت
حداکثر هد140 متر
حداقل هد1 متر
اتصالات پمپفلنج
نهایت فشار10 بار
حداکثر و حداقل دمای سیال40- تا 140 درجه سانتی گراد
جنس بدنهاستاندارد : چدن/ قابل سفارش : استیل ، داپلس
خرید پمپ گریز از مرکز ksb مدل kwp

پمپ سانتریفیوژ KSB مدل Etanorm

جهت جریان انتقال سیال در سری Etanorm نیز همانند سریای قبلی پمپ سانتریفیوژ KSB با توجه به نوع پروانه آن به صورت شعاعی می باشد. این پمپ برای جا به جایی آب ، الکل ، در صنایع مختلف مانند : صنایع کاغذ سازی ، آب و فاضلاب ، سیستم های تهویه هوا ، ساختمانی ، آتشنشانی و … مناسب است که اطلاعات فنی آن بدین شرح می باشد :

پمپ سانتریفیوژ KSB مدل ETANORM
حداکثر دبی1368 متر مکعب در ساعت
حداقل دبی1.5 متر مکعب در ساعت
حداکثر هد160 متر
حداقل هد2 متر
اتصالات پمپفلنج
نهایت فشار16 بار
حداکثر و حداقل دمای سیال30- تا 140 درجه سانتی گراد
جنس بدنهاستاندارد : چدن/ قابل سفارش : استیل ، داپلس

پمپ سانتریفیوژ کا اس ب مدل Meganorm

این سری نیز در دسته پمپ هایی قرار میگرد که نوع پروانه آن بر اساس نوع پروانه آن به صورت شعاعی می باشد. از موارد پر استفاده در صنایع آب و فاضلاب ، آبیاری ، صنایع شست و شوی صنعتی این پمپ تا 1160 متر مکعب در ساعت دبی و 162 متر ارتفاع در خروجی تامین می کند. سری Meganorm از جمله محصولات پرفروش پمپ سانتریفیوژ KSB می باشد که در ادامه به مشخصه های فنی آن می پردازیم.

پمپ سانتریفیوژ KSB مدل MEGANORM
حداکثر دبی1160 متر مکعب در ساعت
حداقل دبی1.5 متر مکعب در ساعت
حداکثر هد162 متر
حداقل هد2 متر
اتصالات پمپفلنج
نهایت فشار16 بار
حداکثر و حداقل دمای سیال30- تا 140 درجه سانتی گراد
جنس بدنهاستاندارد : چدن/ قابل سفارش : استیل ، داپلس
خرید پمپ سانتریفیوژ کا اس ب مدل Meganorm

پمپ سانتریفیوژ کا اس ب مدل Megabloc

در سری Megabloc پمپ با الکتروموتور  به صورت کوپله مستقیم متصل شده است. موتور قدرتی بین 25 تا 30 اسب بخار تولید میکند. این پروانه این پمپ از نوع بسته و جهت جریان سیال در پروانه آن به صورت شعاعی است. جنس بدنه این پمپ چدنی و قطعات داخلی آن استیل می باشد و نهایت 550 مترمکعب در ساعت دبی با 140 متر هد را در خروجی به ما می دهد. سری Megbloc همانند مدل های قبلی پمپ سانتریفیوژ KSB در صنایع مختلف کاربرد دارد که جدول مشخصات فنی آن را در ادامه مشاهده می کنید:

پمپ سانتریفیوژ KSB مدل MEGABLOC
حداکثر دبی550 متر مکعب در ساعت
حداقل دبی1.5 متر مکعب در ساعت
حداکثر هد140 متر
حداقل هد2 متر
اتصالات پمپفلنج
نهایت فشار16 بار
حداکثر و حداقل دمای سیال0 تا 90 درجه سانتی گراد
جنس بدنهاستاندارد : چدن/ قابل سفارش : استیل ، داپلس
خرید پمپ سانتریفیوژ کا اس ب مدل Megabloc

پمپ سانتریفیوژ KSB مدل Etabloc

یکی از محصولات پرفروش و پرکاربرد پمپ سانتریفیوژ KSB سری Etabloc می باشد. که به صورت کوپله مستقیم با موتور های IE5 و IE3 که قابلیت نصب اینورتر بر روی موتور را نیز دارد. این موتورها 0.55 تا 18 کیلووات توان تولید می کنند. از نکات قابل توجه این پمپ عملکرد مکش عالی ، لرزش کم و نرم کار کردن آن می باشد. ماکزیمم دبی این پمپ 640 متر مکعب در ساعت می باشد.

پمپ سانتریفیوژ KSB مدل ETABLOC
حداکثر دبی740 متر مکعب در ساعت
حداقل دبی1 متر مکعب در ساعت
حداکثر هد160 متر
حداقل هد1 متر
اتصالات پمپفلنج
نهایت فشار16 بار
حداکثر و حداقل دمای سیال30- تا 140 درجه سانتی گراد
جنس بدنهاستاندارد : چدن/ قابل سفارش : استیل ، داپلس
خرید پمپ پمپ گریز از مرکز ksb مدل Etabloc

پمپ سانتریفیوژ کا اس ب مدل Etachrom B

از جمله پمپ های گریز از مرکز با جنس بدنه استیل که به صورت کوپله مستقیم روانه بازار می شود ، مدل Etachrom می باشد. این سری از پمپ سانتریفیوژ KSB همانند مدل هایی که پیش تر به آن ها اشاره شد ، قابلیت نصب اینورتر را دارد و برای تصفیه خانه ها ، سیستم های آبیاری ، آتشنشانی ها ، شست و شوی صنعتی ، سیستم های تهویه ، سیستم های گرمایش آب و … بسیار کاربردی می باشند.

پمپ سانتریفیوژ KSB مدل ETACHROM B
حداکثر دبی260 متر مکعب در ساعت
حداقل دبی2 متر مکعب در ساعت
حداکثر هد105 متر
حداقل هد2 متر
اتصالات پمپفلنج
نهایت فشار12 بار
حداکثر و حداقل دمای سیال30- تا 110 درجه سانتی گراد
جنس بدنهاستاندارد : چدن/ قابل سفارش : استیل ، داپلس
خرید پمپ سانتریفیوژ کا اس ب مدل Etachrom B

پمپ سانتریفیوژ کا اس ب مدل Etachrom L

این سری نیز همانند مدل قبلی همراه با موتور و با جنس بدنه استیل تولید می شود اما تفاوت اصلی آن ها در نحوه ی اتصال موتور با پمپ است که به صورت کوپله غیر مستقیم می باشد. سری ETACHROM L پمپ سانتریفیوژ KSB نیز در ورژن ضد انفجار تولید می شود. مشخصات فنی این پمپ بدین شرح می باشد :

پمپ سانتریفیوژ KSB مدل ETACHROM L
حداکثر دبی260 متر مکعب در ساعت
حداقل دبی2 متر مکعب در ساعت
حداکثر هد105 متر
حداقل هد2 متر
اتصالات پمپفلنج
نهایت فشار12 بار
حداکثر و حداقل دمای سیال30- تا 110 درجه سانتی گراد
جنس بدنهاستاندارد : چدن/ قابل سفارش : استیل ، داپلس
خرید پمپ سانتریفیوژ کا اس ب مدل Etachrom B

مزایای استفاده از پمپ کا اس ب

اگر در انتخاب پمپ های گریز از مرکز مردد هستید ، کافی است نگاهی به مزایای استفاده از این پمپ ها بیندازیم. از عواملی که می توان به عنوان یک امتیاز مثبت در مورد پمپ سانتریفیوژ KSB به آن اشاره کرد ؛ ساختار ، طراحی و روش تولید ساده ، قابل دسترس با قیمت مناسب ، هزینه های نگهداری و تعمیرات نسبت به پمپ های دیگر پایین تر می باشد. فضای کمتری را اشغال می کنند. امکان تغییر در عملکرد با تراش پروانه ، امکان اتصال مستقیم به موتور جهت دریافت نیرو و گشتاور اولیه ، تنوع بالا در جنس و متریال این پمپ ها ، راندمان و بازدهی بالا و همچنین یکی از مهم ترین مشخصه های این پمپ ها یکنواخت بودن در انتقال سیال در خروجی پمپ می باشد. تمامی موارد ذکر شده را در پمپ های گریز از مرکز KSB می توان یافت.

ایمنی مرتبط با استفاده از پمپ سانتریفیوژ KSB

پمپ های سانتریفیوژ با استفاده از فناوری های مدرن و جدید، طراحی شده‌ اند تا بتوانند نیاز های صنایع مختلف را با رعایت بالاترین استاندارد های ایمنی، کیفیت و عملکرد برطرف کنند. خرید پمپ گریز از مرکز KSB معمولاً به همراه تضمیناتی برای ایمنی و کارایی عالی ارائه می شود.

این استاندارد ها معمولاً شامل مواردی همچون استفاده از مواد ایمن، طراحی مناسب برای کاهش خطرات و ایمنی در استفاده روزانه می شوند. کاربردهای پمپ سانتریفیوژ KSB در صنایع مختلف، از جمله صنایع نفت و گاز، پتروشیمی، صنایع آب و فاضلاب، و صنایع فرآوری، نیازمند رعایت استاندارد های ایمنی و کیفیت مشخصی هستند. پمپ سانتریفیوژ لئو نیز با توجه به کاربرد های مختلف خود، باید تحت استاندارد های ایمنی مربوطه قرار بگیرد.

در کل، استفاده از پمپ سانتریفیوژ KSB به دنبال تأمین ایمنی و کارایی بهتر در صنایع مختلف است. استاندارد های ایمنی اغلب متکی بر استاندارد های ملی و بین المللی هستند که تولید کنندگان و کاربران به منظور حفظ سلامتی و ایمنی در محیط کار و کاربرد های مختلف از ان پیروی می کنند.

نگهداری پمپ گریز از مرکز کا اس ب

نگهداری پمپ گریز از مرکز کا اس ب

تعمیرات و نحوه ی نگهداری در پمپ سانتریفیوژ KSB از نکات بسیار مهم برای حفظ سلامت و عدم فرسایش پمپ و قطعات داخلی آن می باشد. اصول مهم در تعمیر پمپ های گریز از مرکز را می توان به دو دسته ی تعمیرات جزئی و تعمیرات کلی تقسیم کرد :

  • سرویس فیلتر یا Strainer : دو دستگاه فشار سنج قبل و بعد از فیلتر پمپ نصب می شود ، که در صورت وجود ذرات جامد و یا گرفتگی اختلاف فشار زیادی در این فشارسنج ها نمایان خواهد شد. با باز کردن پیچ های کاور ، فیلتر یا Strainer را بیرون آ ورده و شست و شو می دهیم . عدم تعویض یا سرویس به موقع فیلتر یا Strainer موجب افت فشار زیادی در خروجی پمپ می شود.
  • روانکاری : با روغن کاری و گریسکاری منظم سطح اصطحکاک بین قطعات محرک کاهش میابد.
    • حرارت را جذب و قطعات را خنک نگه میدارد.
    • محافظت در برابر خورندگی و زنگ زدگی
    • آب بندی فاصله ی بین قطعات پمپ
    • روان کار کردن در سرما
  • از موارد مهمی دیگری که جهت نگهداری و تعمیر پمپ می توان به آن اشاره کرد ، زاویه و بالانس بود محور (شافت) در برابر تنش های ارتعاشی و محوری  است که در صورت عدم رعایت اصول مربوط به نگهداری صحیح این قطعه موجب خیز در شافت می شود.
  • یاتاقان ها جزء عواملی می باشند که در صورت عدم نگهداری مناسب آسیب می بینند ، هنگام نصب یاتاقان ها باید ابعاد شفت ، هوزینگ آن در مشخصات فنی پمپ درج شده باشد ، تا عمل مونتاژ و دمونتاژ یاتاقان ها به درستی انجام بشود.
  • مشکل هواگیری نیز در جهت بازده هی بیشتر پمپ از نکات مهم می باشد.

نکات مهم در انتخاب پمپ سانتریفیوژ KSB

در نحوه انتخاب پمپ سانتریفیوژ KSB برای وظایف خاص، توجه به پارامتر های اساسی ضروری است. این پارامتر ها، شامل ظرفیت جریان، ارتفاع جذب، و قدرت موتور، تعیین کننده کارایی پمپ هستند. انتخاب صحیح این پارامتر ها باعث بهره وری بالا و عملکرد بهینه می شود.

مشتریان می توانند در خرید اینترنتی پمپ سانتریفیوژ KSB، اطلاعات دقیق در مورد قطعات پمپ سانتریفیوژ KSB را بررسی کنند. اطلاعات جامع در این زمینه به افراد کمک می کند تا تصمیمات بهتری برای انتخاب و خرید پمپ های متناسب با نیاز های خود بگیرند.

با توجه به نحوه انتخاب پمپ سانتریفیوژ KSB، انتخاب اجزای مناسب از جمله قطعات پمپ، نقش بسیار حیاتی در اطمینان از عملکرد ایده آل پمپ برای وظایف خاص دارد. ترکیب درست این پارامتر ها در فرآیند خرید، تأثیر مستقیمی بر بهره وری و دوام سیستم دارد.

قیمت پمپ سانتریفیوژ KSB

هدف از توضیحاتی که بخش های قبلی خدمت شما عزیزان ارائه شد ، کمک و راهنمایی در انتخاب مناسب پمپ مورد نظرتان بود. همانطور که مستحضر هستید از عوامل مهم در قیمت پمپ های گریز از مرکز راندمان ، قدرت ، سایز و دیگر مشخصه های فنی آن پمپ می باشد. هم اکنون اگر برای خرید پمپ سانتریفیوژ KSB به جمع بندی نهایی رسیدید ، جهت استعلام قیمت از محصول مد نظر خود با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید. مجموعه صنعت پلاس همواره تلاش کرده با توجه به نوسانات قیمتی در بازار ایده آل ترین و مناسب ترین قیمت را به شما متقاضیان عزیز ارائه دهد.

فروش پمپ گریز از مرکز (کا اس ب)

از عوامل مهم بابت انتخاب پمپ سانتریفیوژ KSB می توان به کیفیت ، دقت بالا  و کاربرد گسترده این پمپ ها هم در مصارف خانگی و هم در صنایع مختلف اشاره کرد. از این رو ، درخواست بابت خرید پمپ های گریز از مرکز ” کا اس ب ” به شکل قابل توجهی بالا می باشد. اما نکته ی بسیار مهم در جهت خرید این مدل پمپ و نمونه های مشابه آن ، اصالت آن محصول می باشد. لذا مجموعه صنعت پلاس همواره آماده فروش و پاسخگویی در مورد تمامی محصولات KSB می باشد. جهت مشاوره فنی و نحوه ی فراهم نمودن این پمپ با کارشناسان فروش ما در تماس باشید.

خرید پمپ سانتریفیوژ KSB

همانگونه که مستحضر هستید پمپ سانتریفیوژ کا اس ب (KSB) در دسته ی پمپ های بسیار پرکاربرد چه مصارف خانگی و چه در مصارف صنعتی می باشد. بی شک یکی از دلایل پرمصرف بودن این پمپ ها نحوه ی عملکرد و ساختار داخلی آنهاست که خود به انواع مختلفی از جمله (پمپ های روغن داغ ، پمپ های کف کش ، لجن کش ، اسلاری) تقسیم می شوند. این پمپ ها با تیکه بر نیروی گریز از مرکز سیالات مختلف را انتقال می دهند از این رو تمامی پمپ های یاد شده زیر مجموعه ی پمپ های گریز از مرکز (سانتریفیوژ) محسوب می شوند.

با نظر به کیفیت بالا ، دوام  و دیگر مشخصه های فنی عالی این محصول ، یکی از گزینه های پیشنهادی کارشناسان صنعت پلاس به شما متقاضیان عزیز ، پمپ گریز از مرکز کا اس ب می باشد لذا این پمپ تمامی مولفه های مناسب جهت یک خرید مطمئن را دارا می باشد.

خدمات پس از فروش پمپ سانتریفیوژ KSB

یکی از بهترین گزینه ها برای صنایع مختلف، از جمله صنایع آب و فاضلاب، نفت و گاز، و صنایع فرآوری، پمپ گریز از مرکز KSB است. نگهداری منظم و دقیق از این پمپ ها امری بسیار حیاتی است تا عمر مفید آن ها به حداکثر برسد. با استفاده از کاتالوگ پمپ سانتریفیوژ KSB، می توانید بهترین راهکار ها برای نگهداری و تعمیرات احتمالی را درک کرده و برنامه های منظم برای خدمات پس از فروش این پمپ ها را تدوین کنید.

یکی از موارد حیاتی در تضمین عملکرد پمپ سانتریفیوژ KSB، بررسی و تحلیل عملکرد آن هاست. این بررسی ها می توانند در طولانی مدت به پیشگیری از مشکلات ناگهانی کمک کرده و از هزینه های تعمیراتی زیاد جلوگیری نمایند.

مشخصات فنی پمپ سانتریفیوژ KSB اطلاعات مفیدی ارائه می دهند که در فرایند نگهداری و تعمیرات به کار می روند. اطلاعات مربوط به جریان، فشار، و ویژگی های مکانیکی آن ها می تواند در تشخیص مشکلات و پیدا کردن راه حل های بهتر برای خدمات پس از فروش کمک کند.

صنعت پلاس با تجربه و دانش فنی قوی، به عنوان یکی از معتبر ترین ارائه‌ کنندگان خدمات پس از فروش برای پمپ های سانتریفیوژ KSB، به شما کمک می کند تا بهترین قیمت پمپ سانتریفیوژ KSB را به دست آورده و بهترین راهکار ها را برای نگهداری و تعمیرات این پمپ ها ارائه دهید.

سوالات متداول

آیا نگهداری و تعمیر پمپ سانتریفیوژ KSB پیچیده است؟

خیر. اگر نگهداری دوره ای و منظم انجام شود، این پمپ ها نیاز به تعمیرات کمتر و نگهداری آسانی دارند.

چگونه می توان کیفیت پمپ سانتریفیوژ KSB را تشخیص داد؟

کیفیت این پمپ ها بر اساس مواد ساخته شده، طراحی، عملکرد و سابقه استفاده آن ها ارزیابی می شود.

چگونه می توان بهترین پمپ سانتریفیوژ KSB را برای نیاز های خاص انتخاب کرد؟

انتخاب بهترین پمپ KSB بسته به نوع کاربرد، نیاز ها و شرایط خاص هر کاربرد متفاوت است، اما مشاوره با متخصصان و مطالعه دقیق مشخصات فنی می تواند کمک کننده باشد.

چرا پمپ های سانتریفیوژ KSB محبوب هستند؟

این پمپ ها به دلیل کارایی بالا، کیفیت ساخت و استفاده گسترده در صنایع مختلف، محبوبیت دارند.

آیا پمپ سانتریفیوژ KSB مناسب برای استفاده در محیط های خطرناک است؟

بله، با توجه به استاندارد های ایمنی و مقاومت در برابر عوامل خارجی، می توانند در محیط های خطرناک نیز مورد استفاده قرار گیرند.

محصولات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجوی محصولات

Search

"*" فیلدهای الزامی را نشان می دهد

نام*

×

ارتباط با واحد فروش صنعت پلاس

× مشاوره آنلاین